Ariana
Тип игра Видео ротативка
Съотношение между ширина и височина 16:9 (широкоекранна)
Тип барабани Въртящи се барабани
Барабани 5 барабана, 3 реда, 25 линии на залагане (фиксирани)
Възвращаемост за играча 95 - 96 %
Мин. залог 0,25 €
Макс. залог 125 €
Характеристики на играта Безплатни завъртания, Wild замествания, символи Stacked Wilds, разширяващи се символи

Неизследваният подводен морски свят, съкровища, русалки и една красива принцеса. Това е краткото описание на Ariana - нова игра, която идва при Вас благодарение на Microgaming. В морето се намират различни скрити мистерии, но преди всичко, то крие щедри награди.

Ariana е видео ротативка с 5 барабана, с 3 реда и 25 линии на залагане, която Ви разказва историята на Ariana - принцесата-русалка. Ако обаче очаквате сложни ефекти, красиви графики и един цялостен визуален празник за очите, може и да се разочаровате. Тази игра разчита на други предимства, различни от аудио-визуалните ефекти. Графиките никак не са лоши, но просто не се отличават с нещо изключително.

Всъщност, играта се опитва да Ви привлече по различен начин. Например със специални функции. Нека Ви представим две от тях, които според нас ще Ви харесат най-много. Първата функция е "разширяващи се символи", която се появява, когато уцелите 3 еднакви символа на първия барабан. Ако някой от другите барабани също съдържа тези символи и те са на линията на залагане, те автоматично се попълват във всички полета. А това, разбира се, означава масова печалба.

Втората интересна функция са безплатните завъртания. Символът звезда е пряко свързан с безплатните завъртания. Ако уцелите 3 символа звезда в което и да е поле от петте барабана, веднага печелите 15 безплатни завъртания. Завъртанията, разбира се, се натрупват, ако успеете да уцелите 3 символа звезда отново, по време на безплатните Ви завъртания. Играта включва и популярните символи Wild, които осигуряват поне малки печалби, когато са съпроводени от добра комбинация.

Най-ниският залог, който машината позволява, е 0,25 €, а максималната сума, която можете да спечелите, е 30 000 €. Ако харесвате ротативките на водна тематика, тогава тази машина е точно за Вас.

Ще откриете казино игрите на Microgaming в тези казина:

bwin Начален бонус: 400 BGN Играйте и спечелете

Приказки слот машини

Други ротативки от Microgaming