Break Away

Хокея и хазарта имат много общо. И двете са любими на хора, които обичат да играят твърдо, на тези които са готови да жертват време и пари за тяхното хоби. Късмет също играе важна част – няма да стигнеш далеч без късмет, независимо дали искаш да спечелиш в хокея или на слотове.

Хокей не е популярна тема за онлайн слот машини. но Microgaming са решили да поемат риска и са посветили енда онлайн слот машина наречена Break Away (Брейк Ауей) за всички фенове на леда, здрави удари и красиви голове. Играта няма някакъв официален лиценз, така че не очаквайте някой добре известен отбор или играч. Всичко е перфектно измислено.

Всичко в атака, и без печеливши линии

Още от самото начало, едно нещо трябва да се спомене, че Break Away (Брейк Ауей) е слот машина без линии. Все пак е в сила, че печелившите комбинации се четат от ляво на дясно.

Графически играта не е зле като цяло, и основно предлага всичко заради което обичате хокея. Символите носят единствено и само хокей темата, но няма как да подминем чувството, че всичко стои малко „вдървено“. Ние очакваме повече екшън и динамика в игра вдъхновена от хокей. Звуците също не помагат много за първото впечатление. Те имат някакъв хокеен дух в тях, но ние очаквахме повече.

Бонуси, които могат да ви донесат голяма печалба

Във всеки случай, нашата критика за визуализацията трябва да се приеме като субективно мнение. Играта предлага доста по отношение на специалните символи и бонусите – тук можем да кажем, че това е частта в която слот машината е над средното ниво.

Разбира се, основата се състои от Уайлд и Скетър символи, които в наши дни са се превърнали в стандартен компонент за много слот машини, не само тези с хокей-тематика. Уайлд символът функционира като уайлд карта и ви позволява да замените липсващ символ в печеливша комбинация. В Break Away (Брейк Ауей), те присъстват само на барабани 3, 4 и 5.

Уайлд символът също е свързан с така наречената Уайлд функция. Този специален бонус се активира на случаен принцип на игровото поле. Когато това се случи, хокей играчи се появяват на екрана и барабанът на който се спрат ще се превърне в Уайлд барабан ( като това ще направи и печеливша комбинация също така).

Следва Скетър бонусът. За да го активирате, вие трябва да получите 3 или повече Скетър символа където и да е на вашите барабани. Това веднага ви награждава с безплатни врътки, броят на които зависи от броя а Скетър символите, които виждате. 3 символа ви дават 15 безплатни врътки, 4 ви дават 20 и 5 дават 25. Вие може да спечелите още безплатни врътки по време на самите безплатни врътки. Ако получите втора печалба по време на една врътка ( след като изчезнат първоначалните символи), тази печалба се умножава по 2; ако спечелите още веднъж, тази печалба се умножава по 3 (всичко на всичко, множителите са: 2x, 3x, 4x, 5x, 10x). Това означава, че вие се нуждаете от една единствена комбинация за да вземете една наистина приятна награда.

Пробвайте Break Away (Брейк Ауей) безплатно

В нашето крайно мнение за Брейк Ауей, ние трябва да признаем, че нейните отлични бонуси го оправиха след резервите относно визуализациите. В крайна сметка ние се наслаждавахме на играта много, и можем силно да ви препоръчаме да пробвате поне една врътка.

Ще откриете казино игрите на Microgaming в тези казина:

bwin Начален бонус: 400 BGN Играйте и спечелете

Спортни слот машини

Други ротативки от Microgaming