Кристал Ленд

Кристал Ленд


Оценка от Grisio VIP Club Playson
Автор: PLAYSON
Тема: Алтернативна
Дата на пускане: 10/2017
Барабани: 7 барабана, 7 реда
Печеливши линии: не-линейни
Return to Player (RTP): 95,2 %
Динамика: Средна
Джакпот: Да
Мобилна версия: Да
Други функции на играта: Уайлд символ, безплатни врътки, скетър символ, нива

Алтернативните онлайн слот машини може да не им е лесно в конкуренцията на класическите слот машини, но качествените намират своето място в избора на добри казина. Такъв е случаят с игралната машина Кристал Ленд, която избягва термина стандартна слот машина със стил.

Комбинация от мобилна игра и онлайн слот

Онлайн слот машина Кристал Ленд е създадена под крилата на компанията Playson и на пръв поглед се вижда, че те са били вдъхновени от успешни мобилни игри като „connect 3“ или в този случай „connect 5“. Тази концепция ни харесва и затова ни беше любопитно да видим как Playson успя да внедри успешната механика в средата на онлайн слот машини.

На пръв поглед слотът поразява със своята графика или съответно с цялата си визуализация. Това е доста добре направено и често привличат, като ви се иска да докоснете цветните, лъскави и изкусителни кристали. Дизайнът на слота е качествен и най-високо ниво. Ще признаем обаче, че с игри от Playson не очакваме нищо друго освен традиционно високо поставена летва за визуализация.

Това, което не е традиционно, обаче е играта. Забравете за линиите и забравете за печелившите пътеки. В Кристал Ленд принципите се основават на нещо друго. Игралното поле има размер 7 х 7 кутии и вашата задача е да завъртите печеливша комбинация върху тези кутии с минимум 5 съседни символа. Въпреки че няма значение дали тези символи са съседни хоризонтално или вертикално, важно е те да са един до друг. Ако успеете да свържете 5 символа, първо печелите дадената сума, а също така, получавате един вид безплатно завъртане, защото печелившите символи изчезват и на тяхно място се появяват нови символи (на най-високия ред се появяват нови символи). Така работи до момента, в който няма нито една печеливша комбинация на полето.

Пълна торба с бонуси

Част от тази система е и фактът, че в началото не разполагате с всички кутии на игралното поле. Това означава, че не въртите всички кутии на барабана. До 25 кутии са заключени. Те се отключват един ред в даден момент, когато завъртите печеливша комбинация, съответно когато създадете нов, след като премахнете предишния. Впоследствие отключването на определени редове ще отключи специални бонуси, които се разпределят на случаен принцип в игралното поле.

Символът Уайлд, който замества липсващите символи в потенциално печеливша комбинация.

Руби Уайлд също функционира като обикновен уалйд символ и ако стане част от печелившата комбинация, тя се превръща в символ на бомба, тя се взривява и ви позволява да замените оригиналните камъни с нови, които падат от реда над тях.

След отключване на последния ред в самия връх на игралното поле започва бонус рунд, в който се прилагат специални правила. Въпреки че по принцип работи същото като нормален кръг, след завъртане на печеливша комбинация и след изчезване на печелившите символи, на игралното поле не се появяват нови символи. Затова е идеално по време на този кръг да се отървете от всички символи с помощта на бонуси.

За да направят нещата по-добри, авторите ще ви объркат и като са скрили 3 сандъка в игралното поле. Всеки скрин съдържа символ на звезда или може да съдържа множество звезди. Малкият сандък има 1, средният 1 до 3, а големият 2 до 4. Звездите имат супер свойство, тъй като работят като множител на печалбата. Всяка звезда е множител +1, което означава, че печалбата може да бъде умножена до 9 пъти. Просто трябва да намерите всички сандъци и да имате късмет в намирането на по-голям брой.

Допълнителните специални символи ще ви помогнат да постигнете по-високи печалби, като например отварата Магия. Това е вълшебен символ, който ще ви спаси по всяко време, когато няма печеливша комбинация в игралното поле. Той има силата да променя който и да е символ от полето към всеки символ, който вече присъства на полето.

Преминете на по-високо ниво

Друго готино нещо, което ни хареса в Кристал Ленд, са нивата. Това работи както в други класически игри. Печелите точки за печалби и когато съберете достатъчно, преминавате на по-високо ниво. Разликата между компютърни игри и онлайн слот машини е, че тук по-високото ниво не ви възнаграждава с по-високи печалби, а с по-добри бонуси, които накрая водят до по-големи печалби.

Играта има девет нива и след като завършите всяко от тях, получавате награда. Ще завъртите колелото на късмета. Първият вариант е награда под формата на сума от 5% от всички печалби (само печалби от комбинациите от съвпадащи символи) от току-що завършеното ниво. Вторият вид награда е 2 пъти по 5% от сумата от предходното ниво. Третият вариант е прасенце касичка. Прасенце касичката ще ви гарантира, че цялата сума от току-що завършеното ниво ще бъде преместена на следващото ниво. И с малко късмет е възможно да се умножи два пъти там.

Опитайте първо Кристал Ленд безплатно

Може би докато четете това, мислите, че е наистина сложно и нека бъдем честни, поне от самото начало е така. Всичко се усложнява още повече с допълнителни бонуси и под-бонуси, така че ако сме честни, често се случваше да не знаем от какво имаме определена печалба.

Определено не препоръчваме Кристал Ленд за начинаещи и съветваме по-напредналите да играят слота безплатно преди първото истинско завъртане на барабаните. Ще отнеме известно време, преди да се запознаете с основните правила. Но тогава ще е забавно. Наслаждавахме се въпреки понякога хаотичната бонус схема.

Ще откриете казино игрите на Playson в тези казина:

PalmsBet Начален бонус: 2000 BGN Играйте и спечелете

Алтернативни слот машини

Други ротативки от Playson