Дракон шампиони

Дракон шампиони


Оценка от Grisio VIP Club Playtech
Играй Дракон шампиони безплатно
Безплатната игра е временно недостъпна. Моля, опитайте по-късно или играйте на .
Автор: Playtech
Тема: Приключенска
Барабани: 6 барабана, 4 реда
Печеливши линии: 4 096
Връща на играча (RTP): 95,12%
Мобилна версия: Да
Други функции на играта: Уайлд символ, Скетър символ, разширяващи се символи, безплатни врътки, авто-игра, турбо режим

Дракон Шампиони е една от най-новите слот машини в селекцията на онлайн казината и тъй като бързо ни спечели, решихме да я разгледаме внимателно и да направим ревю за вас. Тя е разработена от компанията Playtech и трябва да признаем, че даваме палче на тази.

4 096 възможности за печалба

Онлайн слотът Дракон Шампиони от Playtech се различава от познатите слот машини. На 6 барабана и 4 реда има фантастичните 4 096 пътя за печалба. Тъй като това е слот без линии, просто трябва да завъртите 3 еднакви символа където и да е на съседните барабани. Те трябва да започват от първият барабан отляво, разбира се.

Авторите на играта очевидно са се вдъхновили от фентъзи играта „Подземия и Дракони“. Ако я знаете, тогава вероятно ще можете да отгатнете какви символи се въртят върху барабаните. Разбира се, ще намерите опасен дракон, който е най-ценният символ и няколко воини или жени-воини. От графична гледна точка играта Дракон Шампиони е на високо ниво, всички символи са перфектно нарисувани, а анимациите са безупречни.

Бонуси и символи, които се разширяват

Първият специален символ е Уайлд Символът под формата на логото на играта, той замества липсващите символи в потенциално печеливша комбинация.

Играта съдържа и Скетър символ, обозначен като "безплатни игри". А сега прочетете внимателно. За 3 Скетър символа ще получите 8 безплатни врътки, за 4 получавате 15, а за 5 символа получавате 25 безплатни врътки и за 6 невероятни 100 безплатни врътки! Виждали ли сте някога такива безплатни врътки? Ние със сигурност не сме. И удивителното е, че по време на безплатните врътки е възможно да получите още повече безплатни врътки. Ето, за да получите 5 безплатни врътки, просто ви трябват 2 Скетър символа.

И защо толкова много възхваляваме Дракон Шампиони? Друга бонусна функция е виновна. Всички символи на барабаните (с изключение на Уайлд и Скетър) са обикновени или сияещи. Сияещ символ (драконов огън) може да се разшири върху 4 други полета (вляво, надясно, надолу и нагоре), което може да доведе до повече печеливши комбинации.

Слот машината Дракон Шампиони също е безплатна

Дракон Шампиони определено ще се превърне в ТОП игра за много фенове в онлайн казина, предлагащи игри от Playtech. 4 096 възможности за печалба, 100 безплатни завъртания и разширяване на символи до съседни позиции, тези атрибути окончателно ще ви влеят в играта. Не липсват и функции за ускоряване на играта като автоматична игра или турбо режим. Изпробвайте Дракон Шампиони безплатно и когато сте сигурни, инвестирайте евро в онлайн казино.

Приключенски слот машини

Други ротативки от Playtech