Football Rules (Футболно Правила)

Football Rules (Футболно Правила)


Оценка от Grisio VIP Club Playtech
Тип игра Слот машина с футболни мотиви
Съотношение между ширина и височина 4:3
Тип барабани Въртящи се барабани
Барабани Това е една 5-барабана слот машина с 25 линии на залог
Въртящи се барабани 97,1 %
Мин. залог 0,01 €
Макс. залог 250 €
Характеристики на играта Уайлд символ, Мини-игри, които стартират безплатни врътки с печалби множители

Футбола е глобален феномен, и ето защо не е изненада, че е и една от най-популярните тематики всред казино игрите. Казвайки това, ни може би сме изненадани, че няма много високо-качествени игри с тази тематика. Ето защо всяка слот машина с футболна тематика има добър шанс да стане хит. Футболни Правила онлайн слот машината не е изключение от по-горното, но не сме толкова сигурни, че е постигнала целта си.

Футболни правила е онлайн слот машина от Плейтек, която допълва тяхната фен база от 2013. Отделно от факта, че тя е направена на футболна тематика, едно от неоспоримите и предимства лежи на нейната опростеност. Ако сте очаквали невероятни графични елементи, голямо разнообразие от опции в бонус игри, или специални геймплей елементи, е, вие ще бъдете доста разочаровани. Футболни правила няма нито едно от тези, тя залага на абсолютната опростеност.

Една проста слот машина на спортна тематика

Това една класическа 5 барабана слот машина с 25 линии на залог. Крайните футбилни фенове ще са щастливи да чуят, че авторите са успели да поставят поне малко футболна символика навсякъде където са могли. Така, вместо отегчаващите букви и карти, тук отделните картинки изобразяват футболни тениски, вратар, футболен съдия (който всъщност изглежда като Пиерлуиджи Колина), и разбира се топка. Те представляват основните символи.

Специалните символи също са свързани с футбола. Уайлд символът изборазява един футболен фен, скетър символът е стадион, и бонус символът е футболист със Световната Купа. Вече беше казано, че за съжаление Уайлд и Скетър символите не идват с някаква специална бонус игра. Ако не бяха с надписите "scatter" и "wild" на тях, вие лесно може да ги объркате с обикновените символи.

Липса на бонус игри

Единственият бонус, който реално може да получите са безплатните врътки. Те се придобиват в специална мини-игра. Първо обаче, трябва да получите един Бонус символ на първият и петият барабан. След като направите това, вие се прехвърляте към мини играта. Мини-играта има две задачи. В първият кръг, вие ще изберете една топка и тя ще определи колко безплатни врътки ще получите. В следващия кръг, вашата задача ще бъде да отбележите дузпа. Вие имате шест посоки от които да избирате, и ако успеете и отбележите ще ви се покаже множителя, който ще е в сила за вашите печалби по време на безплатните врътки.

Заключението – ние препоръчваме първо да пробвате Футболни правила безплатно преди да започнете с реални пари

И според нас това е всичко, простота и практичност, това е което Футболни Правила представлява. Тя може да е приятна, релаксираща игра за футболни фенове, но не предлага нещо повече за други играчи. Все пак трябва да я пробвате и да си изградите свое собствено мнение. Също като много други безплатни слот машини, които може да пробвате на нашият уебсайт. И кой знае, може да приключите като един футболен фен. Така че, това е, тревата няма да стане по-зелена...

Спортни слот машини

Други ротативки от Playtech