Frankie Dettori’s Magic Seven

Frankie Dettori’s Magic Seven


Оценка от Grisio VIP Club Playtech
Тип игра Видео ротативка
Съотношение между ширина и височина 4:3
Тип барабани Въртящи се барабани
Барабани 5 барабана, 25 линии на залог
Въртящи се барабани 96 %
Мин. залог 0,01 €
Макс. залог 125 €
Характеристики на играта Безплатни врътки, уайлд карти, авто-игра, бонус, облог, мини-игри

Винаги е освежаващо да откриеш слот машина с тема, която не е изтъркана вече, такава която не сте виждали стотици пъти вече. Тема с конни състезания определено не е една от много използваните теми за слот машини, и така Frankie Dettori’s Magic Seven от Playtech има добър шанс да ви хване вниманието. Всъщност, дори и да не знаете, че Frankie Dettori е бил известен жокей и вие само. Няма значение като цяло. В крайна сметка всичко опира до печалбата.

Една слот машина, която може да изглежда по-добре

За съжаление, когато е изработвана тази слот машина от Playtech изглежда са си мислили същото. Това е защото, без значение колко пъти ще погледнете, нашето мнение за визуализацията си остава същата: можеше и да е по-добра. И не, че слот машината е грозна, но изглежда сякаш е била направен набързо, с малко внимание към крайният продукт. Графиките са, ок, без излишни украшения; може да забравите за всички по-малки детайли. Звуците също няма какво да се каже за тях. Музиката е отегчителна и за да сме честни, ние не можем да се сетим дали имаше други ефекти; поне можем да кажем, че те не са дразнещи.

Разбира се, лесно може да се забравим визуализацията, ако игра е добра и може да ви спечели със самата си игра. Но тук, вие също бързо ще откриете, че Frankie Dettori слот машината има малко да предложи. Ако сте очаквали някакви интересни варианти на игра или интересни бонус игри, вие вероятно ще бъдете разочарован. Още веднъж, всичко е просто посредствено.

Бонус игри във Frankie Dettori’s Magic Seven

Бонус игрите достъпни в тази слот машина са просто стандартни, като повечето популярни. Уайлд и Скетър символи + един специален Magic Seven Bonus.

Нека започнем с Уайлд символът. Той заменя всеки друг символ с изключение на тези за бонус. Ние бяхме малко изненадани, че символът изобразява Frankie Dettori – само по себе си, това щеше да е добре, но същият образ е също така изобразен и на други два стандартни символа. И тъй като, снимките са доста подобни, понякога вие няма да сте сигурни, дали всъщност сте получили Уайлд символ и нещо друго.

Скетър символът, за щастие е ок. Той показва логото на играта, и така е трудно да се обърка за нещо друго. Ако успеете да получите 3 или повече скетър символа на вашите барабани по едно и също време, вие ще преминете към специалната Free Games Race мини-игра. Както името предполага, вие ще участвате в конна гонка. Вашата цел е да заложите на правилният кон. След като изберете вашият кон, вие ще гледате една кратка гонка. Вашата награда ще зависи от това, как е завършила гонката. Ако вашият кон спечели, вие ще получите 35 безплатни врътки, ако е завършил втори вие ще получите 15 безплатни врътки, и ако е бил на трето място ще получите 10 безплатни врътки.

Последната специална функция е Magic Seven Bonus. За да го получите, вие трябва да получите специални Бонус символи на първият и петият барабан. Ако успеете да го направите това, вие ще бъдете трансфериран към мини-игра, в която ще видите писта за конни гонки разделена на няколко секции. Вашата цел е да изберете няколко секции, които крият различни печалби. Ако сте късметлия, може дори да спечелите трофеи. Ако това се случи, вие първо ще изгледате кратко видео с една от великите победи на Dettori, и после играта ще ви награди с един по-голям множител на печалбите.

И ако мислите, че заслужавате по-голяма печалба, вие също така може да използвате популярната облог функция за да я умножите още повече(достъпна след бонус игра, както и без нея); тук, вашата цел е да изберете най-високата карта от всички налични.

Пробвайте играта безплатно преди да заложите

Да играете, или да не играете? За да сме честни, това е труден въпрос. Но, ако ви е писнало от всичките плодчета слот машини или игри с пустинна тематика, тази слот машина може да ви предложи толкова необходимата глътка свежест. Пробвайте Frankie Dettori’s Magic Seven безплатно, без регистрация – за да може да си прецените за вас. Но, не очаквайте високо-стойностен продукт. Ние го казахме вече няколко пъти и ще завършим с това: това е една посредствена игра. Нито ще ви засегне, нито ще ви вдигне на крака. Пробвайте я безплатно, за да видите дали ще ви хареса.

Спортни слот машини

Други ротативки от Playtech