Game of Thrones

Game of Thrones


Оценка от Grisio VIP Club Microgaming
Тип игра Видео ротативка
Съотношение между ширина и височина 16:9 (широкоекранна)
Тип барабани Въртящи се барабани
Барабани 5 барабана, 3 реда, 15 линии на залагане
Възвращаемост за играча 95 - 96 %
Мин. залог 0,20 €
Макс. залог 20 €

Ако сте фен на Игра на Тронове, сега може да се насладите на вашето любимо шоу във формата на слот машина и да спечелите приятни печалби. Това стана възможно благодарение на Microgaming и със съдействието на HBO.

Лицензирани слот машини със филмови мотиви

Често се случва, така че слот машини с филмов или игра лиценз да предлагат невероятен визуален дизайн, и все пак липсва интересно съдържание, което да ви задържи в играта. За щастие, това не е случаят при Игра на Тронове. Microgaming не са оставили нищо на случайността. Не очаквайте чудеса по отношение на разновидност на играта. Въпреки това, сред лицензираните игри, Игра на Тронове със сигурност се класира над средното ниво. Атмосферата ще ви съблазни и няма да ви пусне.

Игра на Тронове онлайн слот машината

Това е класическа 5-барабана, 3-реда слот машина с 15 печеливши линии. Авторите се добавили няколко игрови варинта, които са направили играта по-динамична и забавна за игра. Играта е базирана на Уайлд и Скетър символи. Уайлд символа изглежда като a GoT логото и заменя всеки друг символ в печеливша линия. Скетъра е символ с икона на Железния Трон и ще ви стане любима икона. Когато и да се покаже два пъти в игралното поле, вие получавате един от 4 случайни финансови бонуси (1, 5, 30 или 300 €). Ако 3 или повече от тези символи се покажат, вие отново може да изберете един от 4 пакета бонусите и да получите от 8 до 18 безплатни врътки + възможността да умножите вашата печалба до 5 пъти. Играта също така включва класическата хазартна функция при която може да удвоите печалбата си или да загубите всичко.

Визуален дизайн

Целият визуален аспект на играта е базиран на ТВ шоуто и внимание е обърнато дори и на най-малките детайли. Символите са наистина детайлни и много добре направени. Символите, които се показват са на база избора ви в началото, на кое семейство сте се врекли във вярност. Игровото изживяване се подсилва от сцени директно от шоуто, които се показват по време на играта и създават игровата атмосфера. Вместо обща музика, оригиналната песен на шоуто се пуска като фон, още от началото.

Оценка на играта Игра на Тронове

Версията на слот машина на Игра на Тронове е наистина много добре направена. Тя включва доста на брой вариации на игра(в сравнение с други лицензирани игри). Microgaming са заложили на сигурното; те знаят какво правят и са създали една много солидна игра. Ако сте запознат със света на of GoT и обичате слот машини, тази игра е точното нещо за вас.

Ще откриете казино игрите на Microgaming в тези казина:

bwin Начален бонус: 400 BGN Играйте и спечелете

Филмови видео слотове

Други ротативки от Microgaming