Джунгла Гиганти

Джунгла Гиганти


Оценка от Grisio VIP Club Playtech
Играй Джунгла Гиганти безплатно
Безплатната игра е временно недостъпна. Моля, опитайте по-късно или играйте на .
Автор: Playtech
Тема: Слотове със животни
Барабани: 5 барабана, 3 реда
Печеливши линии: 50
Връща на играча (RTP): 95,06%
Мобилна версия: Да
Други функции на играта: Уайлд символ, Скетър символ, безплатни врътки

Лудница на барабаните пълна с печалби

Царството на животните. Във величествена среда, в която ще се озовете, когато играете онлайн слот машината Джунгла Гиганти от PLAYTECH. Истинската лудница ви очаква, където ще споделите компанията на слонове, носорози, горили, хипопотами и биволи. Символите на тези животни се показват на барабаните под формата на 3x3, благодарение на което е по-лесно да получите печеливши комбинации. Присъстват и традиционните бонус символи и затова шанса за печалба определено е тук.

5 барабана, 3 реда, 50 фиксирани печеливши линии. Това са основните номера на слот машина Джунгла Гиганти. Както в повечето случаи, печелившите комбинации вървят отляво надясно. Те трябва да започнат от първият барабан отляво и да продължат непрекъснато вдясно. Ако има няколко печеливши комбинации на печеливша линия, се отчита само най-високата комбинация. Ако обаче успеете да получите повече печеливши комбинации на множество печеливши линии, печалбите се сумират.

Вие играете за до 1000-пъти вашият залог

Слотът Джунгла Гиганти има няколко традиционни бонуса. Уайлд символът е жокер и попълва липсващите символи в печеливша комбинация. Освен, че създава свои собствени печеливши комбинации и сред всички символи, той е най-ценният. За 5 Уайлд символа получавате изплащане до 1000 пъти повече от вашия залог. Логото на играта е Скетър символ. Той се показва само на средните три барабана, това са барабани 2, 3 и 4. И макар да не предлага незабавна награда, това е малкият мост към бонус играта с 8 безплатни завъртания. В които можете да спечелите луксозни награди, защото символите с ниски стойности са премахнати от барабаните. Блестящ ход на авторите на играта, който опростява пътя към големите печалби.

Може би си мислите, това ли е всичко? Да, така е. Относно бонусите. Тук също имате на разположение турбо режимът и автоматична игра за ускоряване на динамиката на играта подобно на повечето Playtech слотове като например Legacy of the Wild, Gem Heat или Dragon Champions. Бяхме много търпеливи при игра на този слот и изчакахме момента, в който можем да получим бонус игра с безплатни завъртания. И в него разходката беше наистина дива с още по-диви печалби.

Пробвайте Джунгла Гиганти в казино

Смееш ли да тичаш с диви животни и да откраднеш интересна награда от тяхната територия? Дайте шанс на слота Джунгла Гиганти и ще видите, че няма да съжалявате.

Животински слот машини

Други ротативки от Playtech