Marilyn Monroe (Мерилин Монро)

Marilyn Monroe (Мерилин Монро)


Оценка от Grisio VIP Club Playtech
Тип игра Видео ротативка
Съотношение между ширина и височина 4:3
Тип барабани Въртящи се барабани
Барабани 5 барабана, 3 реда, 1 до 20 линии на залог
Възвращаемост за играча 97,18 %
Мин. залог 0,20 €
Макс. залог 1000 €
Характеристики на играта Безплатни врътки, Уайлд заместители, скетър символи, множители

Въпреки че, са минали над 50 години от смъртта на Мерилин Монро, нейната красота направи актрисата безсмъртна легенда. Всъщност, тя е толкова известна, че Playtech решиха да посветят една слот машина на Мерилин. И така, заслужава ли си онлайн слот машината посветена на най-известният фото модел да се играе?

Кратката версия: Всъщност, да. Playtech слот машината представя една достойна почит към Мерилин, която ви позволява да прекарате поне малко приятни моменти в нейната компания. Мерилин Монро слот машината е проста, тя не е претрупана с безброй функции, и е приятна за игра.

Основните правила на играта са стандартни; имате 3 реда, 5 барабана и 20 линии на залог. Визуализациите са доминирани от розовото, снимки на Мерилин и ретро стил. Всичко това съчетано с музика от времето на Мерилин и звуци, които няма да искате да изключите след няколко минути игра. Атмосферата ще ви плени и е наистина прекрасна.

Бонуси в Мерилин Монро слот машината

Друго нещо, което ще ви хареса са щедрите бонуси. Въпреки, че няма много видове от тях, наблегнато е на количеството за сметка на тяхното качество. Както и при повечето други слот машини от Playtech, те са обвързани с Уайлд и Скетър символи.

Уайлд символа е представен от изображение на усмихващата се Мерилин и, както обикновено замества всички символи (освен скетър символът). Тази слот машина има една специална функция обвързана с Уайлд символа. Тук Уайлд символа, често присъства в насипно състояние, и ако успеете да го получите на всички барабани, тогава вашата печалба след заместванията ще бъде удвоена.

И така нареченият Бекстейдж бонус е още по-добър. За да го използвате са ви необходими три Скетър символа на вашите барабани. Веднага щом това се случи, вие ще получите 10 безплатни врътки с множител 2. След което, вие може да изберете 2 от 5 изображения ан Мерилин. Една от тях ще ви донесе още повече безплатни врътки, докато другата увеличава множителя.

И черешката на тортата? Ако успеете да получите още 3 скетър символа по време на безплатните врътки, ще бъдете възнаградени с допълнителни 35 безплатни врътки със същият множител като текущият ви. И няма ограничение за общият брой на безплатните врътки – на практика, вие може да продължите да получавате още и още.

Играй Мерилин Монро слот машината безплатно

Най-вече възможността за получаването на толкова много безплатни врътки, е причина играчите да се втурнат към Мерилин Монро слот машината. И ако искате също така да се насладите на един допир до актрисата и легенда, може да пробвате Мерилин Монро слот машината. Всяко солидно казино предлагащо слот машини, ще ви позволи да я пробвате безплатно, давайки ви възможност да решите сам за вас дали това е вашата чаша чай или не. Определено трябва да я пробвате.

Филмови видео слотове

Други ротативки от Playtech