Mega Joker

Mega Joker


Оценка от Grisio VIP Club Novomatic
Играй Mega Joker безплатно
Безплатната игра е временно недостъпна. Моля, опитайте по-късно или играйте на .
Тип ротативка Видео ротативка
Съотношение между ширина и височина 4:3
Тип барабани Въртящи се барабани
Барабани 5 барабана, 40 линии на залагане
Съотношение на печалба 96%
Минимален залог 0,01€ x 1 (линии на залагане) = 0,01€
Максимален залог 2€ x 40 (линии на залагане) = 80€
Символ Wild Символ жокер, може да се появи на всеки барабан
Бонус игра Не
Умножение на печалба Класическа хазартна игра – залагане на червено или черно

Ротативката Mega Joker на Novomatic

Видео ротативката Mega Joker има 5 барабана, 40 линии на залагане и изплащане от 96%. Това е една от добре установените ротативки на Novomatic на плодова тематика, подобно на Sizzling Hot и Power Stars. За разлика от други популярни ротативки, в нея няма бонус игра; при нея обаче много често се срещат символите Wild и има голям брой печеливши комбинации.

Mega Joker е много проста разноцветна онлайн ротативка, създадена от разработчиците на Novomatic от Австрия, като тя е особено подходяща за играчите аматьори и за начинаещите. Благодарение на тези свои характеристики, тя може да се открие в почти всяко реално казино в света и именно поради същите причини тя е често срещана и в онлайн казината. Символите плодове придават едно класическо усещане на ротативката, а картите Wild (жокерите) добавят напрежение, тъй като те са порталът към големите печалби. Всеки фен на онлайн ротативките трябва да опита да играе на тази машина поне веднъж в живота си.

Печеливши символи и комбинации в Mega Joker

Най-високата печеливша комбинация в Mega Joker е, очаквано, 5 жокера във всички линии. Това води до печалба в 50-кратен размер за линията, което при 40 линии означава общ възможен коефициент на печалбите в размер до 2 000 (!) пъти на Вашия залог за едно завъртане. Разбира се, останалите символи дават по-малки печалби, но например символ 7 (могат да са до два – червен и зелен) може да доведе до обща печалба в размер до 400 пъти на Вашия залог; ягодите и крушите дават максимален коефициент от 240, а символи като грозде и пъпеш дават максимален коефициент от 160. Най-малко щедрите символи са лимон, портокал, слива и череша. Те могат да донесат печеливш коефициент от максимум 100, ако се появят на всички 40 линии на залагане във всички барабани.

Специалният символ в тази онлайн игра е звездата. Ако тя се появи пет пъти в линиите на залагане, можете да спечелите до 400-кратния размер на Вашия залог, което е точно толкова, колкото бихте получили за пълен набор от седмици.

Бонуси и специални функции

Mega Joker наистина е една много проста онлайн ротативка, а нейните 40 линии на залагане са единственият начин да направите пари от нея. Машината няма никакви специални функции за бонуси. Символите жокер и звезда обаче се появяват достатъчно често, за да дадат възможност за големи печалби, така че в този случай дори не е необходима бонус игра.

Умножение на печалба

Ако желаете да умножите Вашите печалби, ротативката предлага функция хазарт, която Ви дава възможност за минимално удвояване на Вашите печалби чрез залог на червени и черни цветове. Не Ви препоръчваме обаче да използвате тази функция прекалено много пъти по ред, тъй като дори само един пропуск означава, че ще загубите всичко.

Класически слот машини

Други ротативки от Novomatic