Mermaids Millions

Mermaids Millions


Оценка от Grisio VIP Club Microgaming

Ако сте един от онези хора, които обичат да мечтаят за други светове скрити дълбоко в океана, тогава може би трябва да пробвате слот машината наречена Mermaids Millions (Русалки Милиони), от Microgaming. Там, вие ще посетите един подобен сват – и освен, че ще получите една приятна гледка на почти голи русалки, вие може да си тръгнете и с една приятна сума по вашата сметка.

Красиви визуализации описващи едно подводно приключение

Визуализациите са първото нещо, което ще ви грабне вниманието когато играете Русалки Милиони. Ръчно изрисуваните графики има определен чар, и се вписват наистина добре в слот машината с приказка-тематика. И те са толкова прецизно и добре направени, че вие веднага намирате себе си въвлечен в приказаката.

Освен богатите графики и високо-качественият звук вие ще откриете и относително проста онлайн слот машина с 5 барабана, 3 линии и 15 допълнителни печеливши линии. Както е и при всички други слот машини, и тук също вашата цел е да получите печеливша комбинация състояща се от еднакви символи.

Онлайн казината предлагат десктоп версия на играта за компютри, но слот машината е достъпна също и за мобилни телефони – както за Андроид, така и за Айфони. Все пак има малка разлика. Допълнителните печеливши линии са достъпни само за десктоп версията.

Щедри бонуси предлагани от подводният свят

Освен от класическите начини за печалба, Русалки Милиони предлага и специални символи и бонус мини-игра. Първият специален символ е Уайлд символа, който служи като жокер и може да се използва да замества друг липсващ символ в линия за да се получи печеливша комбинация.

Вторият специален символ е Скетър бонус. Ако го видите на вашите барабани, ще бъдете възнаградени с безплатни врътки. Броят на безплатните врътки зависи от това колко Скетър символа имате. Можете да получите до 10 безплатни врътки. Освен това, по време на безплатните врътки всичките ви печалби се умножават по x3. И така, колкото повече Скетър символи получавате, толкова по-голяма е потенциалната ви награда.

Освен класическите специални символи, слот машината предлага и бонус мини-игра. За да я активирате, трябва да получите поне 3 Съкровище Бонус символа. Освен това те трябва да бъдат в печеливша линия. Ако успеете да го направите, ще бъдете отведени на отделен Съкровище Бонус екран, където ще бъдете помолени да изберете от дванадесет предмета - намерете тези, които съдържат най-добрите награди. Броят на опитите, които получавате, зависи от броя на Съкровище Бонус символите, които имате на барабаните си.

Посетете царството на русалките и играйте безплатно Русалки Милиони

Нашето впечатление от Русалки Милиони е много положително и това е дори въпреки факта, че иначе не се интересуваме много от фантазията на русалката. Предлаганите опции, качеството на слот машината и щедрите бонуси ни подтикнаха да останем и да играем играта за значителен период от време. Ако и вие искате да го направите, препоръчваме първо да изпробвате Mermaids Millions (Русалки Милиони) безплатно. Тогава ще видите дали това е правилната игра за вас - и кой знае, може би ще откриете трик или два, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато сте готови, можете да започнете да играете с истински пари. Стискаме палци.

Ще откриете казино игрите на Microgaming в тези казина:

bwin Начален бонус: 400 BGN Играйте и спечелете

Приказки слот машини

Други ротативки от Microgaming