Reel Gems (Рийл Джемс)

Reel Gems (Рийл Джемс)


Оценка от Grisio VIP Club Microgaming
Тип игра онлайн слот
Съотношение между ширина и височина 4:3
Тип барабани Въртящи се барабани
Барабани 5 барабана, 3 линии, на основа без линии (без определени печеливши линии, и с 243 печеливши комбинации)..
връщане към играча 96.5%
Други свойства на играта Уайлд символ (жокер / уайлд карта), скетър символ, повторно завъртане, безплатни врътки с 3x множител

За да сме честни, ние никога наистина не разбрахме магията зад слот машините със скъпоценни камъни тематика, но за щастие липсата на разбираемост от наша страна не е важна в този случай. Това е една от най-популярните слот машини тематика в света.

Ето защо никой не трябва да е изненадан като разбере, че слот машините със скъпоценни камъни тематика присъстват във виртуалното портфолио на всички разработчици на онлайн слот машини. Микрогейминг не правят изключение, и днес ще разгледаме една от техните представители в този сегемент, Reel Gems (Рийл Джемс).

Тази слот машина е достъпна в множество онлайн казина и ние искаме да разберем дали си струва да се играе. Още в началото разбрахме фактът, че тя е с една от ТОП тематиките за слот машини, далече не е нейната единствена силна черта. Всъщност, тя има малко уникален подход, който е различен от продукцията на повечето слот машини в днешни дни.

Един неконвенционален път към вашите печалби

Рийл Джемс е с обикновените 5 барабана, но скоро ще видите, че това не са същите барабани, които сте очаквали. Това е така наречената без линии слот машина, oпредлагаща общо 243 печеливши комбинации. Разбира се, тук също ще въртите барабаните за да получите някоя от печелившите комбинации. В края на всеки кръг, или когато барабаните спрат да се въртят, вие може да изберете, кои от барабаните може да завъртите повторно, срещу определена такса (чрез функцията с подходящото име РЕСПИН). Това ви позволява да увеличите вашата печалба или награда, която може да вземете.

Печелившите комбинации са публикувани горе в ляво, както при повечето слот машини. Когато няколко опции от печеливши комбинации се намират в една (потенциална) линия, винаги се смята най-голямата. В случай на няколко печеливши комбинации в много линии, стойността на печалбите се сумират.

Печалбите са наистина добри, дори за комбинации състоящи се от основните игрови символи. Всъщност повечето комбинации се формират само от тях, тъй като реално няма много специални символи тук. По традиция има уайлд и скетър символи. За щастие бонусите, които те дават са много полезни.

Уайлд и Скетър символи, гарантирани бонуси

Уайлд символът играе като една уайлд карта(жокер). Ако го получите на някой от барабаните, той може да замени всеки липсващ символ в печеливша линия – означава, че той може да завърши всяка в друг случай незавършена печеливша комбинация. И все пак, на тази слот машина ще откриете уайлд символи само на барабани 2 и 4.

Скетър символът е дост по-интересен и също така и по щедър. Ако успеете да го получите 3 или повече пъти на вашите барабани, вие веднага получавате до 15 безплатни врътки. В допълнение, по време на тези безплатни врътки всички ваши печалби получават 3x множител. Бяхме радостни да разберем, че по време на безплатните врътки вие може да получите допълнителни безплатни врътки.

Играйте Рийл Джемс слот машината безплатно

В края, ние останахме преди една дилема: за кого всъщност Рийл Джемс слот машината е предназначена? Тя може да се стори малко сложна за начинаещите, докато опитните играчи може да усетят, че в нея липсва разнообразие на бонус игрите, но ние не смятаме, че това за голям минус. Точно обратното. Веднъж след като започнахме да играем и разбрахме възможностите на предлагани от функцията Респин, имахме доста забавление с нея. И така, с ръка на сърцето ни можем да препоръчаме тази игра за вас, също.

Ще откриете казино игрите на Microgaming в тези казина:

bwin Начален бонус: 400 BGN Играйте и спечелете

Скъпоценни камъни слот машини

Други ротативки от Microgaming