Retro Reels Diamond Glitz

Retro Reels Diamond Glitz


Оценка от Grisio VIP Club Microgaming
Автор: Microgaming
Тема: Ретро – слот машина с диаманти тематика
Барабани: 5 барабана, 3 реда
Печеливши линии: 25
Връща на Играча (RTP): 96,47%
Мобилна версия: Да
Други особености на играта: Уайлд символ, Скетър символ, безплатни врътки, ре-спин, бонус игра

Тук имаме една страхотна игра, която да препоръчаме на тези, които обичат ретро слот машини. Деликатес за онези, които са отегчени от всички лъскави, модерни и сложни онлайн слот машини, където разплискването на цветове ви пречи да виждате какво е важно.

Е, разработчиците на MICROGAMING имат проста и все пак интересна онлайн слот машина само за вас - наречена Retro Reels Diamond Glitz (Ретро Рийлс Диамантен Блясък). Ако вече сте виждали Ретро Рийлс Екстремна Жега, контролерите веднага ще ви се сторят познати. Тя се различава само от своите „сестри”, като има 5 печеливши линии по-малко, по-точно 25. Иначе и двете имат пет барабана и три реда.

В шум от безплатни врътки

Същото важи и за наличните бонусите за вас, когато въртите барабаните. Имате достъп до традиционния Уайлд символ (уайлд карта), който може да замени липсващите символи, за да създаде печеливша линия. И ако някога получите 3 или повече Скетър символа, ще стартира бонус игра, наречена Блестящ Безплатна Врътка Бонус и ще ви предложи определен брой безплатни врътки. И това е мястото, където забавлението наистина започва.

3 Скетър символа са възнаградени с 15 безплатни врътки, докато получаването на 4 Скетъра води до 20 безплатни врътки и 5 ви дават 25 безплатни врътки. Друга особеност е, че по време на бонус играта всички печалби се удвояват и дори можете да получите повече безплатни врътки през това време. Това е чудесно, нали?

О, и почти забравихме да споменем една важна подробност. Виждането на резултатите след всяко завъртане не е краят, а напротив. Винаги имате възможността да използвате функцията Respin, която ви позволява да платите определена такса, за да завъртите един конкретен барабан, за да получите потенциално допълнителна печеливша линия или комбинация.

Не само плюсове, но и няколко минуса...

Що се отнася до слабостите на Ретро Рийлс Диамантен Блясък, открихме две възможни области за подобрения. Ако обичате да слушате съпътващата музика, когато играете онлайн слотове, ще бъдете малко разочаровани. Музиката може да се слуша само когато барабаните се въртят, което оставя доста странно и накъсано впечатление. Втората слабост е, че не е възможно да се задават автоматични завъртания. Това означава, че трябва да кликате много.

Ретро Рийлс Диамантен Блясък си струва да я пробвате, дори и да е безплатно

Въпреки тези два леки негатива, ние трябва да признаем, че открихме онлайн слот машината Ретро Рийлс Диамантен Блясък за доста завладяваща и в крайна сметка прекарахме повече време с нея, отколкото очаквахме. Ако още не сте опитали и не искате да рискувате ненужната загуба от няколко лева, препоръчваме ви да я опитате първо безплатно. След това можете да решите дали да преследвате съдбата си в едно от онлайн казината, предлагащи ретро слот машини, или не. Късмет!

Ще откриете казино игрите на Microgaming в тези казина:

bwin Начален бонус: 400 BGN Играйте и спечелете

Ретри слотове

Други ротативки от Microgaming