Retro Reels Extreme Heat

Retro Reels Extreme Heat


Оценка от Grisio VIP Club Microgaming
Тип игра Видео слот машина
Съотношение между ширина и височина 4:3
Тип барабани Въртящи се барабани
Барабани 5 барабана, 3 реда, 30 заложни линии
Въртящи се барабани 96,1 %
Мин. залог 0,01€
Макс. залог 112,50 €
Максималната печалба от основната игра: 46 368,75 €
Максималната възможна печалба включително бонус играта: 112 275 €
Характеристики на играта Безплатни врътки, Уайлд заместители, респин

Добре е, когато в живота има малко свежест и ако не получавате достатъчно от него, поне за малко заемете място на Ретро Рийлс Екстрийм Хийт онлайн слот машината. Вие ще получите добра доза рок, и с малко късмет и вашият портфейл ще бъде щастлив също.

Удар в ретро Кафе

Ретро Рийлс Екстрийм Хийт е онлайн слот машина, която е създадена от разработчиците на Microgaming. Ретрото в името не е само за декорация, защото машината е сравнително нова, тя е стилизирана с визуализация от 80-те. И не само с графики, където няма да откриете каквито и да е 3D чудеса, нито свръхдоза от детайли. Хубави, ръчно изрисувани и минималистични графики, които ще задоволят тези, които са алергични към сегашните пастелни цветове.

Дори музиката казва, това са 80-те с някои стари рок хитове, които вървят заедно с играта и които ще си тананиката дълго време след това. Бихме искали само да видим гения решил, че те ще вървят само докато барабаните се въртят. Наистина, не го разбираме това решение.

Прости правила с малко изненади

Достатъчно за визуализацията, нека минем към самата игра. Ретро Рийлс Екстрийм Хийт е една 5-барабанна слот машина с 30 печеливши линии. Те са избираеми, оставяйки на вас решението, на колко линии ще играете. Целта е, както обикновено, да завъртите печеливша комбинация от еднакви символи и ако е възможно на колкото се може повече барабани.

Печелившите комбинации са валидни от ляво на дясно. Когато има повече опции за печеливша комбинация в една линия, брои се винаги най-голямата. В случай на повече печеливши комбинации в няколко линии, стойността на печалбите се сумира.

Слот машина игрите от Microgaming понякога знаят как да изненадват с интересни функционалности и Ретро Рийлс Екстрийм Хийт има нещо точно такова. Това е специалитет наречен Респин. Той позволява в края на всяка врътка, да завъртите отново избраните барабани срещу показаната сума и правейки това за да запълните липсващите символи на вашите печеливши комбинации. Изцяло от вас зависи, колко барабана ще завъртите отново. Въпреки че, това завъртане не е безплатно, не е безплатна врътка, ние все пак го смятаме за нещо хубаво.

Класически бонуси, които задоволяват

Когато става въпрос за бонуси, Ретро Рийлс Екстрийм Хийт онлайн слот машината не се отклонява от стандартното. Ще откриете Уайлд символът и Скетър символът. Уайлд символът е класически жокер, който може да замени липсващ символ в печеливша линия и да допълни липсващата комбинация.

Скетър символът ще донесе малко повече вълнение, защото той създава безплатни врътки. Ако успеете да го получите където и да е на барабаните 3 пъти, вие получавате 10 Безплатни врътки. Ако го получите 4 пъти, вие получавате 15 безплатни врътки и ако е 5 пъти, вие ще въртите безплатно 20 пъти. Това което е още по-добро е, че по време на безплатните врътки всички ваши печалби се удвояват.

Първо пробвайте Ретро Рийлс Екстрийм Хийт безплатно

Ако обобщим всичко и го подчертаем, заключението е доста позитивно. Ние се забавлявахме с Ретро Рийлс Екстрийм Хийт и ако не беше това ужасно спиране на музиката вързано с въртенето на барабаните, щеше да е почти перфектна. Пробвайте Ретро Рийлс Екстрийм Хийт безплатно. Вие може напълно да се запознаете с нея, без да изхарчите и една стотинка. И когато я разучите и откриете ваша собствена система за игра, може да я пробвате с реални пари. Пожелаваме ви късмет.

Ще откриете казино игрите на Microgaming в тези казина:

bwin Начален бонус: 400 BGN Играйте и спечелете

Ретри слотове

Други ротативки от Microgaming