Роял Респин Делукс

Роял Респин Делукс


Оценка от Grisio VIP Club Playtech
Играй Роял Респин Делукс безплатно
Безплатната игра е временно недостъпна. Моля, опитайте по-късно или играйте на .
Автор: Playtech
Тема: Ретро слотове
Барабани: 3 барабана, 3 реда
Печеливши линии: 9 (избираеми 1 / 5 / 9)
Връща на играча (RTP): 95,09% – 95,10%
Мобилна версия: Да
Други функции на играта: Уайлд символ, печеливш множител, респин

Един ретро слот с Делукс атрибута

Слотовете с 3 барабана и 3 реда винаги имат нещо за себе си и те никога не спират да са забавни. Има ги достатъчно, така че става въпрос само за избора на подходящия. Един от тях е слотът Роял Респин Делукс. Съдейки по името, може да изглежда, че крале или кралици ще бъдат част от него. Но това изобщо не е така. Това е ретро слот с класически символи, появяващи се на барабаните като седморки или BARs. Думата „лукс“ веднага предизвика интереса ни и затова трябваше незабавно да изпробваме този слот.

Шанс да спечелите до 10,000-пъти вашия залог

Както споменахме, тази онлайн слот машина от Playtech е съставена от 3 барабана и 3 реда. Печелившите линии могат да бъдат избрани както искате. Можете да играете с една, пет или девет печеливши линии. От графична гледна точка, играта изглежда много проста, но не прекалено "старата школа". За разлика от подобни слотове, Роял Респин Делукс има няколко интересни функции. Когато завъртите символи на правилните места, лесно можете да надградите до някои фантастични печалби.

В онлайн слота Роял Респин Делукс не липсва Уайлд символът, който замества липсващите символи в печеливша комбинация. Той също е и множител. В играта има четири „уайлд множители“ 2 пъти, 3 пъти, 4 пъти и 5 пъти. 3-кратните, 4-кратните и 5-кратните уайлд множители се въртят само на средният барабан, а 2-кратни на трите. Комбинацията от тези символи може да доведе до някои интересни печеливши комбинации и по този начин също до печалби.

Таблица с печалбите с Уайлд множители:

  • 2x + 2x + 2x = 1,000-пъти вашия залог
  • 2x + 3x + 2x = 1,500- пъти вашия залог
  • 2x + 4x + 2x = 2,000- пъти вашия залог
  • 2x + 5x + 2x = 10,000- пъти вашия залог

Респин на 1-ви и 3-ти барабан безплатно

Сега, да преминем към важните неща, което е отговорът на въпроса, какво всъщност означава Royal Respin. Когато получите Уайлд множител на 2-ят барабан, вие също получавате респин. Това означава, че целият барабан се блокира, а другите два са въртят отново.

Играйте Роял Респин Делукс в казино

Никога не ни се е случвало да напуснем Роял Респин с празни ръце. Винаги имаше някаква по-висока печалба. И ако сте успели да завъртите Роял Респин, съставен от символи с най-висока стойност, като седморки, ще получите ГОЛЯМАТА ПЕЧАЛБА! Изпробвайте сами този луксозен онлайн слот и няма да съжалявате.

Ретри слотове

Други ротативки от Playtech