Royal Wild (Роял Уайлд)

Royal Wild (Роял Уайлд)


Оценка от Grisio VIP Club SYNOT Games
Тип игра Обикновена класическа слот машина
Съотношение между ширина и височина 4:3
Тип барабани Въртящи се барабани
Барабани 3 барабана, 3 реда, 5 линии на залог
Въртящи се барабани 88 % - 98 %
Мин. залог 0,10€
Макс. залог 35 €
Характеристики на играта Уайлд символ, златен уайлд символ, мистерия печеливш символ

Ако искате да играете на Средновековна тематика слот машина, няма много налични опции. Рицари и епични битки винаги са били хит за играчите. Разработчиците на SYNOT са наясно с този факт, и ето защо те създават Роял Уайлд слот машината.

Роял Уайлд слот машина – средновековна битка

Роял Уайлд е една от простите класически слот машини, без да има амбиция да предлага забавление за дългите зимни нощи. Това една прост слот с три барабана и пет линии на залоф. Вие веднага ще влезете в играта и няма да има нужда да разучават сложни правила. Просто кликвате и играете.

Ние бяхме малко изненадани, въпреки че играта се опитва да привлече играчи със средновековни визуализации, а всъщност тя е плодчета машина. Изненадани ли сте? Ние, да. В допълнение към 2 бонус символа и 2 най-високи класически символи, всичко което виждате на барабана е – плодове. Това няма кой знае какво значение, но все пак.

Ако не сте разколебани от логиката (или липсата на такава) на тази игра, вие ще сте останете доволни. Играта върви леко, графиките са приятни, звуците не са отегчаващи дори и след дълго време на игра, и ако успеете да спечелите, няма да бъдете притеснявани от нищо.

Бонуси в Рояк Уайлд онлайн слот машина

Както вече споменахме, в допълнение на класическите символи, има още 2 бонус символа в тази игра. Това са Уайлд символа и Мистерия символа.

Уайлд символа има същата функция като при другите слот машини. Той заменя всеки друг символ ( с изключение на Мистерия символа), който липсва за да се направи печеливша линия. Добро попълнение е, специалният „златен“ уайлд символ; ако го получите в печеливша линия, той умножава печалбата от тази линия.

Вторият бонус символ е Мистерия символът. Той няма някаква друга специална функиця, но ако видите три от тези символа на барабаните ( трябва да образуват печеливша линия), той генерира случайна печалба, която може да достигне до 250x залогът.

Пробвайте Роял Уайлд слот машина безплатно

И това е всичко, не очаквайте повече от Роял Уайлд освен бърза слот машина игра, която или ще ви плени, или бързо ще ви отегчи. Ние определено препоръчваме първо да пробвате Роял Уайлд онлайн слот машината безплатно. Вие ще разберете сам за себе си, дали ще ви е интересна, и ако да, вие може да заредите кредит и да пробвате вашия късмет с рицарите. Кой знае – може да приключите с торбичка пълна с дукати.

Класически слот машини

Други ротативки от SYNOT Games