Santa Surprise

Santa Surprise


Оценка от Grisio VIP Club Playtech
Тип игра Видео ротативка
Съотношение между ширина и височина 4:3
Тип барабани Въртящи се барабани
Барабани 5 барабана, 3 реда, 20 линии на залог
Възвращаемост за играча 97.05 %
Мин. залог €0.01
Макс. залог €20
Характеристики на играта Безплатни врътки, Уайлд заместители. Скетър символи, Уайлд множител, бонус мини-игри, облог функция, джакпот

Има едно неписано правило, което казва, че всеки добър производител на слот машини трябва да има в своите предложения поне една слот машина с Коледна тематика. Това е защото, всяко онлайн казино със сигурност иска да има игра с Коледна тематика в своята колекция. Playtech определено са добър производител, и вие ще откриете такива игри в тяхното портфолио. Santa Surprise онлайнмашина е една от тях.

Santa Surprise, Слот Машина с духа на Коледа

Това е класическа слот машина с 5 барабана, 20 линии на залог, и няколко бонус функции. Но, не очаквайте нещо специално; играта представлява нещо типично за Коледа. Вие въртите барабаните и чакате за печеливша комбинация от символи.

Коледната атмосфера лъха от тази машина от самото начало. Вие дори ще чуете Jingle Bells докато играта се зарежда. Изображенията също подчертават Коледния стил. Сняг, лед, лакомства и звънци... вие ще намерите всичко това тук във всеки ъгъл. Музиката остават по време на играта, и така може да си устроите една истинска Коледа през Юли. И също така, ще има и подаръци.

Бонус игри в Santa Surprise

Трябва да признаем, че бонус игрите леко ни разочароваха. Не само по отношение на това, какво може да се спечели. Става въпрос, как са представени. Безплатни игри са първата бонус функция. За да стигнете до тях, вие трябва да получите 3 или повече Скетър символа където и да е на барабаните. Но, ако очаквате само да получавате безплатни врътки в Santa Surprise след нещо като мини-игра, ще бъдете разочаровани. Изобщо не е така. Вие получавате 10 безплатни врътки, леко различен скин, и... завъртате. Но, добрата новина е, че всички ваши печалби от игрите се утрояват безплатно.

Нещата са малко по-добре с Коледни Подаръци Бонуса. Тук може да очаквате една мини-игра. Но, първо трябва да получите поне три бонус символа на барабаните. Те може да са, където и да е на барабаните. Те трябва да лежат на някоя от заложните линии. Веднъж след като постигнете това, вие се прехвърляте на мини-играта, която вече споменахме. Тя има шест подаръка под едно Коледно дърво. Те съдържат в себе си, парични награди, и всичко опира до вас, коя сума ще отворите. Вие може да отворите толкова подаръци, колкото Бонус символа имате на заложните линии.

Напълно нормално, Уайлд символа също е един от бонусите в Santa Surprise. Той показва самият Дядо Коледа, и следва слот традицията: той заменя всеки друг символ в заложната линия (освен Скетърът и Бонус символите). Ако сте късметлия, и получите 5 Уайлд Бонус символа на вашите барабани, вие ще получите Джакпота. Той е различен, за различните казина.

Ако вашите печалби са твърде малки всеки кръг, вие също така винаги имате шанса да пробвате облог функцията и да удвоите вашите печалби.

Първо поиграйте на Онлайн Слот Машината Безплатно

Тази Коледна слот машина е изградена на база традициите; няма да ви разтърси. Само нейният процент на печалбите чупи правилата: той е, цели 97.05%. Иначе няма какво толкова да предложи. Ако някога чувствате изгаряща нужда да играете нещо Коледно през годината, пробвайте я, както всяка друга игра безплатно и без регистрация. Ако ви грабне, може да пробвате и версията на живо. Може да имате късмет! Пожелаваме ви, колкото се може повече подаръци да получите под Коледното дърво.

Приказки слот машини

Други ротативки от Playtech