Crazy fruits (Луди Плодчета)

Crazy fruits (Луди Плодчета)


Оценка от Grisio VIP Club Kajot Games
Тип игра Онлайн ротативка
Съотношение между ширина и височина 4:3
Тип барабани Въртящи се барабани
Барабани 5 барабана, 3 реда, 5 линии за залагане (оценявани отляво и отдясно)
Мин. залог 0,10 €
Макс. залог 10 €
Характеристики на играта Замяна на Wild символи, Multiwild (умножител на печалба), Бонусна игра (Free spins), Хазартни залози

Плодчета слот машините са феномен, който е трудно да се обясни, но е лесно да се влюбиш в тях. Въпреки, че разработчиците на онлайн слот машини постоянно пускат нови подобрения и предлагат нови, с повече функции игри на вече претъпкания пазар, класическите плодчета слот машини успешно задържат своята позиция в челото на пазара и към днешна дата. Това може да бъде доказано например от Crazy Fruits онлайн слот машината от Kajot.

Една легенда всред класическите слот машини от Kajot

На пръв поглед, Луди Плодчета е доста незабележима. Всъщност, вие трудно ще повярвате, че играете на една от най-популярните онлайн слот машини в света. Вие виждате класическите символи, добре познати от обикновените казина и други игри в онлайн казината. Но, след като поиграете малко, вие внезапно ще започнете да усещате неочаквано забавление – наслаждавайки се на лудите падащи плодчета със задоволителна усмивка. Нашата единствена забележка е към звукът, който може да стане дразнещ след известно време – особено жокерът. Ние изключихме звукът след пет минути...

По своята същност, Crazy Fruits е една класическа 5 барабана слот машина, но такава, която ще ви подслади живота с фантастични печалби. Тя е само с 5 печеливши линии, но има още нещо освен това: те се отчитат от двете страни. Един приятен бонус е, че по време на играта, един класически жокер в средния барабан може да заменя другите символи в печеливша линия. На вторият и четвъртият барабан, вие може да получите и мулти-жокер, който да ви е от помощ. Той не само ще замени другите символи, но и ще ви удвои печалбата!

Crazy Fruits бонус игра

За да получите бонус играта, всичко което трябва да направите е, да получите жокер на централната линия. Ако това се случи, централният барабан се превръща в барабан пълен с жокер символи и играча получава 5 Безплатни врътки.

Разбира се, вие може да си пробвате късмета (залагайки на червен/черен цвят) след всяка игра в която печелите. В няколко последователни кръга, вие умножавате печалбата си отново и отново. Синият символ е специален бонус и той може да бъде използвам като застраховка. Ако той се покаже, настоящата спечелена сума е гарантирана и вие не може да я загубите в следващата игра на късмета.

Играйте Crazy Fruits безплатно

Може би, вие трудно ще повярвате, че една плодчета слот машина може да ви привлече интереса; всъщност, вие може да се зачудите защо да стигам до края на ревюто на подобна слот машина. Но, повярвайте ни когато ви казваме, че има нещо специално за тези луди плодчета, и е много лесно да се влюбите в тях. Вие може да пробвате: играейки Crazy Fruits безплатно, без регистрация, например тук rotativkionline.bg.

Плодчета слотове

Други ротативки от Kajot Games