Fruit Machine 27

Fruit Machine 27


Оценка от Grisio VIP Club Kajot Games
Тип игра Слот машина
Съотношение между ширина и височина 4:3
Тип барабани Въртящи се барабани
Барабани 3 барабана, 3 реда, 27 линии за залог
Мин. залог 0,10 €
Макс. залог 10 €
Характеристики на играта двойна печалба, жокер, вълнуващи бонус точки, залагане

Слот машина за старите играчи

Обичате ли да се връщате в спомените си за добрите стари времена, когато ходехте към старата раздрънкана слот машина в ъгъла с монета в ръка, надявайки се, че този път ще ударите джакпота? Ако тези спомени ви карат да се усмихвате, вие със сигурност ще се зарадвате на новата класическа слот машина Плодчета Машина 27 (Fruit Machine 27). На пръв поглед, тя е класическо копие на старите слот машини с 3 барабана, и все пак, числото в името и, подсказва, че има още нещо освен това което вижда окото.

"Fruit Machine 27" / "Плодчета Машина 27" връща спомена за добрите стари времена

Fruit Machine 27 / Плодчета Машина 27 е красива ретро игра от Xatronic (създадена за Kajot слот машини), на която може да се насладите онлайн. Тя е обикновена слот машинса с 3 барабана, предлагаща до 27 линии за залог. Всеки барабан има 3 реда и 3 символа, и вашата цел е да направите печеливша комбинация с три еднакви символа. Коефициентите са доста добри, тъй като до 9 отделни изхода се броят за крайният резултат.

Плодчета Машина 27 е една приятна разходка назад във времето. Има страхотна графика и много прости опции за контрол. Единственият недостатък на аудио-визуалният дизайн са звуковете – въпреки че, те имат хубаво ретро усещане, вие ще ги изключите след няколко игри, тъй като те буквално ще ви пронижат ушите. И все пак, това само един малък детайл.

Повече възможности за печалба

Играта има 6 плодови символа и един специален символ наречен жокерът. Трябва да имате в предвид, че всеки символ си има своя собствена стойност. Най-малката печалба се осигурява от три черешки, само x1 залога, следвана от лимони (x2), портокали (x3), сливи (x4), пъпеши (x7) и грозде (x10). След това идва жокерът. Този символ е най-редкият и той не само замества всеки друг символ в линията, но също така е печеливш символ. Ако видите 3 жокера в една линия, ще вземете x80 вашият първоначален залог.

Също така, вие получавате бонус точки за всеки жокер. Тези точки се трупат и тяхната стойност умножава следващата печалба. Има и други начини за да увеличите вашата печалба. В края на всяка врътка, вие може да пробвате така нареченият облог режим, в който вие може да удвоите вашата печалба в следващата игра, или да загубите всичко.

Игра безплатно или с пари

Вие може да играете играта онлайн на вашият компютър или в мобилно приложение. Вие може да играете класически с пари(кредити в играта) или може да тренирате или просто да играете за забавление безплатно. Минималният залог е 10 кредита, което отговаря на 10 цента. Разбира се, колкото повече заложите, толкова повече може да спечелите, като във всяка врътка вие може да заложите десет, двадесет, петдесет, сто, двеста, петстотин или хиляда кредита.

Малък недостатък на Fruit Machine 27 (Плодчета Машина 27) е, че тя не предлага нарастващи джакпоти; но, това е частично компенсирано с интересен фиксиран джакпот и най-важно, шансът да го спечелите е голям, тъй като броят на печелившите комбинации е наистина впечатляващ.

Плодчета слотове

Други ротативки от Kajot Games