Отговорна игра на онлайн слот машини

Отговорна игра на онлайн слот машини

2014-08-21 21:34:17 -

Играете на онлайн слот машини? Чували сте за хора, пристрастени към хазарта? Смятате, че това не може да се случи на Вас? Тогава трябва да прочетете нашата статия.

Пристрастяване към игра на слот машини

Пристрастяването към играта на слот машини е като всички други пристрастявания. Много хора са пристрастени към алкохол, наркотици, секс, цигари, видео игри и много други пороци на днешния ден. Това включва играта на компютърни игри и онлайн хазарта.

Вероятността от пристрастяване е по-висока при психически нестабилни хора. Но дори и силните личности могат да бъдат сломени от трудни ситуации в живота си. Когато човек изпадне в депресия, той трябва да забрави за всички пороци, на които би могъл да се поддаде. Никога не играйте, когато сте уморени, когато имате лични проблеми или когато сте под влиянието на алкохол или друго наркотично вещество.

Превенция срещу пристрастяване към онлайн хазарта

Всички казина и страници за онлайн хазарт предлагат различни инструменти за превенция на пристрастяването. Те представляват комбинация от ограничения, които контролират Вашата игра. Само играчът обаче може да постави ограничения върху собствената си игра. Помислете за това, преди да започнете да играете.

Лимит на загубите

Вие сам/а трябва да определите сумата, която сте склонен/а да загубите, докато играете. Това трябва да бъде парична сума, която няма да застраши Вашия семеен бюджет или спестявания. След като поставите този лимит, системата на казиното Ви предпазва от това да загубите повече.

Лимит на времето за игра

Много казина предлагат възможност за ограничаване на времето, което отделяте за игра. Така Вие няма да пренебрегнете Вашата работа, семейство и приятели заради прекалено много хазартни игри.

По какво да разбера, че моята игра се е превърнала в пристрастяване?

Има много тестове, достъпни онлайн, чиито резултати би трябвало да направят оценка на степента на пристрастеност към играта на слот машини. Можете обаче просто да се опитате да си отговорите на следните въпроси:

  • Харча ли за хазарт повече, отколкото мога да си позволя за развлечения?
  • Опитвам ли се да компенсирам загубите от предишните дни като играя допълнително?
  • Желая ли да разреша финансовото си положение чрез хазарт?
  • Играя ли хазарт във времето, в което трябва да работя?
  • Предпочитам ли хазарта пред това да се срещам с приятели?
  • Прекарвам ли повече време в хазартни игри, отколкото със семейството си?
  • Отлагам ли решаването на проблемите, като вместо това отивам да играя на слот машини?
  • Опитвам ли се да подобря лошото си настроение и депресия като играя, играя ли когато съм изтощен/а и уморен/а?
  • Комбинирам ли алкохол, наркотици и хазарт?
  • Играя ли по-дълго, отколкото съм планирал/а първоначално?

Ако сте отговорили с ДА на един или повече въпроси, това е първият признак за Вашата пристрастеност. Не го подценявайте.

Пристрастен/а съм към хазарта, какво да правя?

Ако сте в състояние да разпознаете пристрастеността си, това е първата важна стъпка към решаването на Вашия проблем. Следващата стъпка включва временно блокиране на Вашите акаунти за хазарт или поне настройване на необходимите ограничения.

Човек рядко може да се справи с това сам, ще Ви е необходима помощта на Вашите близки. Една от възможностите е да говорите с Вашето семейство и заедно да се справите със ситуацията. Ако се страхувате от реакцията на Вашето семейство, свържете се с психолог за помощ или с анонимни центрове за подкрепа. Следните връзки могат да Ви бъдат полезни:

Вярваме, че играта Винаги ще бъде удоволствие за Вас.

Опитайте любими игри безплатно
100 Burning Hot Слот машина Amusnet Играйте
40 Super Hot Слот машина Amusnet Играйте
9k Йети Слот машина Yggdrasil Играйте