Gold Factory (Голд Фактори)

Gold Factory (Голд Фактори)


Оценка от Grisio VIP Club Microgaming

Златото привлича хората от незапомнени времена. Целият бизнес около златото е всъщност частично базиран на нашето желание да притежаваме малко злато. И така, не трябва да ви изненадва факта, че този жълт метал често участва във филми, книги и благодарение на Микрогейминг е център също и на Голд Фактори онлайн слот машината.

Злато навсякъде където и да погледнете

Златото не е прекалено използвана тема в света на слот машините, и така че, това представя един наистина приятен полъх свеж въздух – особено ако вземем в предвид факта, че играта е доста добре направена, притежава много добри графики, страхотен стил и визуализация като цяло. Всъщност, ние не сме и очаквали нещо по-малко от слот машини от Микрогейминг. И все пак, за да ни изненада наистина, тя трябва да носи нещо специално отгоре над това. И като цяло, те са успели да направят това, основно благодарение на страхотната доза от специални символи и бонуси, но нека видим всичко стъпка по стъпка за сега.

Голд Фактори е 5-барабана онлайн слот машина с до 50 възможни линии. Това означава, че играчите могат да избират с колко линии искат да играят, но от друга страна настройките са класически, печалбите се броят от ляво на дясно и всяка печеливша комбинация трябва да започва от първият(ляв) барабан. Ако получите няколко печеливши комбинации на печеливша линия, само най-високо стойностната се изплаща, но ако получите печеливши комбинации на няколко линии, тогава техните печалби се добавят.

Красиви специални режими и щедри бонуси

Всички основни символи предлагат доста добри награди, но в допълнение на това, Голд Фактори на Микрогейминг предлага наистина голямо разнообразие от специални символи. Скетър и уайлд символи са класическите.

Уайлд символа действа, както обикновено, като уайлд карта. Ако успеете да направите печеливша линия, той може да замени всеки липсващ символ от тази линия.

От друга страна, скетър символът може да направи много повече. Това зависи от това, колко пъти ще се появи на вашите барабаните. Ако получите 2 от тях, вие ще получите доста приятна печалба, но ако получите 3 или повече пъти, вие ще влезете в специалният Вряща Стая бонус кръг.

Врящата стая е един специален режим, в който играта ще ви представи 12 бойлера (в много приятна графика между другото). Вашата задача е да изберете 4 от тях. Отделните бойлери могат или да съдържат парични награди, или допълнителни бонуси като безплатни врътки и реактор стаята.

Безплатните врътки имат ясна функция. Ако ги откриете в някои от бойлерите, тогава в зависимост от изхода от 2 екрана, вие ще получите 10 до 35 безплатни врътки по време на които, всички ваши печалби ще бъдат удвоени. Сумата на вашият залог и броят на печелившите линии остава същият като когато сте открили скетър символите, но по време на безплатните врътки, не е възможно да влезете в други бонус игри.

Реактор стаята е допълнение на врящата стая – ако някой от бойлерите ви доведе до този режим, тогава ще ви се покаже нов екран, където вие ще трябва да изберете реактор връзки от общо 12 (не забравяйте, че вие сте в Голд Фактори), но внимавайте – 2 от 12 връзки съдържат фалшиви символи. Вие ще продължите да избирате връзки, докато не откриете един от тези символи. Фалшивият символ ще прекрати реактор бонус мини-играта и ще ви отведете обратно във врящата стая, където ще продължите от там от където сте напуснали. Едно страхотно допълнение е факта, че всеки неразкрит символ в реактор стаята ще добави бонус към вашата печалба равен на първоначалният ви залог.

Голд Фактори е слот машина, която задължително трябва да пробвате – например безплатно.

Цялата игрова система е много добре изработена и балансирана, въпреки че в началото тя може да ви се стори малко сложна. Ето защо ние препоръчваме първо да пробвате Голд Фактори онлайн слот машината безплатно. Това ще ви даде възможност да разберете как работи играта, без да рискувате да загубите пари. Може да откриете стратегията, която най-добре ви пасва на вашият стил на игра, докато пробвате играта безплатно, и кой знае – вие може да приключите с малко злато във вашата сметка. Пожелаваме ви късмет.

Ще откриете казино игрите на Microgaming в тези казина:

bwin Начален бонус: 400 BGN Играйте и спечелете

Скъпоценни камъни слот машини

Други ротативки от Microgaming