Jason and the Golden Fleece

Jason and the Golden Fleece


Оценка от Grisio VIP Club Microgaming
Тип игра Приключенска слот машина
Съотношение между ширина и височина 4:3
Тип барабани Въртящи се барабани
Барабани 5 барабана, 3 реда, 25 заложни линии
Възвращаемост за играча 96,53 %
Мин. залог 0,25€
Макс. залог 125 €
Максимална печалба 112 500 €
Характеристики на играта Уайлд символ, Скетър символ,Бонус символ, безплатни врътки, печалба множител, бонус игри

Спомняте ли си митичният грък Джейсън и неговите Аргонавти, които плаваха на кораба Арго за да вземат златното руно? Тази игра ще ви отведе на това пътуване и Microgaming ще ви преразкажат тази история чрез тяхната онлайн слот машина.

Един епичен път към приключението

Първото впечатление, което имахме когато започнахме играта беше епично. Много красиви, ръчно изрисувани графики и магнитичен музикален фон веднагически активиращ режим на герой в нас. Ние бързо потърсихме бутонът ЗАВЪРТИ за да потеглим по нашият път възможно най-бързо. Ако можем да предложим на някого как една стилна онлайн слот машина трябва да изглежда, ние определено ще го изпратим да поиграе на Джейсън и Златното Руно слот машината.

Вашето пътуване ще се проведе на 5 барабана и един награда е скрит в 25 фиксирани печеливши линии. Печелившите комбинации са валидни от ляво на дясно. Единственото изключение са скетър печалбите. Скетър символът ще ви даде печалба когато се появи където и да е на барабаните.

Невероятни бонуси за Джейсън и неговите Аргонавти

Слот машините от Microgaming са известни с техните много добре направени бонус игри и Джейсън и Златното Руно онлайн слот машината не е изключение. Има доста повече бонуси от това.

Първият начин да получите бонус е да завъртите специалният Уайлд Скетър символ. Този символ има функцията, и на скетър, и на уайлд символ. Той може да заменя всички липсващи символи във вашата печеливша линия освен Златното Руно. Веднага щом замени печеливш символ, той удвоява печалбата в линията два пъти.

Ако успеете да завъртите 3, 4 или 5 уайлд символа, вие ще получите 10 безплатни врътки безплатно, в които вашите печалби се умножават три пъти. Авторите са много щедри, така че по време на безплатните врътки, вие може да спечелите допълнителни безплатни врътки и Джейсън Пътуване Бонус игра.

Джейсън Пътуването Бонус играта е вероятно най-доброто нещо, което тази игра може да предложи и е една от най-добре направените бонус игри, която може да откриете някъде. Може да видите, че разработчиците от Microgaming не са направили небрежна работа. Вие може да получите Джейсън Пътуването, когато завъртите 3, 4 или 5 Златно Руно символи на барабаните (дори извън печелившите линии). Това е Бонус игра, в която плавате с кораба на Джейсън по море и винаги трябва да спирате по време на предизвикателство на определени места от картата. Ние бяхме много впечатлени, че тези предизвикателства са винаги различни. Вашата цел е да преминете до края на това пътуване. И все пак, това няма да е толкова бързо и лесно, бонусът трябва да бъде взет няколко пъти, защото когато завъртите бонусът само едно място се достига. За да отидете на друго място, вие трябва да завъртите бонусът отново.

И какви предизвикателства може да очаквате в бонус играта?

  • Йолк – вие трябва да намерите бонус печалбите в показаните обекти
  • Харпи Бонус мисията – вие ще трябва да намерите 4 идентични символа (огън, вода, въздух или земя) Всеки открит множител удвоява вашата печалба.
  • Симплегади Корабокрушение Бонус – Изберете да/не на предложеният обект
  • Колелото на Крит Бонус – Завърти колелото с множителят на целия ваш залог
  • Сирена Карта Бонус – Познайте стойността на следващата карта (по-голяма/ по-малка). Ако обърнете всички четири, тогава имате възможността да получите Покер бонусът.
  • Колхида Глътка Бонус – Вие трябва да откриете съставките за да приспите дракона в показаните обекти.

Играйте Джейсън и Златното Руно слот машината безплатно

Каква е последната ни дума тогава? Много положителна. Ние ви препоръчваме поне да пробвате Джейсън и Златното Руно онлайн слот машина. Вие може да го направите и на нашият уебсайт. Това е уникална възможност да пробвате без стрес и без риск, че за да разберете правилата ще ви струва пари. Разучете цялата игрова система и след това, вие може да поемете опасното пътуване с чанта пълна с пари. Bon Voyage...

Ще откриете казино игрите на Microgaming в тези казина:

bwin Начален бонус: 400 BGN Играйте и спечелете

Приключенски слот машини

Други ротативки от Microgaming