Gonzo’s Quest

Gonzo’s Quest


Оценка от Grisio VIP Club NetEnt
Тип игра Видео ротативка
Съотношение между ширина и височина 16:9 (широкоекранна)
Тип барабани Падащи камъни
Барабани 5 барабана, 3 реда, 20 линии на залог
Възвращаемост за играча 96%
Мин. залог 0,20 €
Макс. залог 50 €
Характеристики на играта Лавина игрова система, Свободно падане, Безплатни врътки, Множител

Ние всички може би ще се съгласим, че повечето слот машини няма какво толкова да предложат. Ето защо ние наистина оценяваме игрите, които поне ни предлагат някаква история, по-добри графики или нов игрови механизъм. В тази връзка, Гонзос Куест е наистина една революционна слот машина. Дори опитни играчи, може да се насладят на изобилие от нови функции, за които други слот машини могат само да мечтаят.

И все пак, Гонзос Куест слот машината не е много нова; тя е на пазара от 2010. Дори днес тя изглежда по-добре от 95% от слот машините и с пълно право е смятана за една от най-популярните слот машини някога. NETENT, които са отговорни за играта, наистина са свършили страхотна работа и тя се оценява от казината и играчите също така.

Гонзос Куест е отлична онлайн машина

Както вече споменахме, ние обичаме игрите с история. Историята в Гонзос Куест е доста простаe. Конквистадора Гонзо, вдъхновен всъщност от историческата фигура Гонзало Пизаро, който е пътувал за да открива съкровищата на тайни цивилизации живеещи дълбоко навътре в джунглите. Ние се срещаме с героят, когато той точно е придобил карта на съкровището и влиза в дъждовната гора. И всичко опира до вас, дали той ще успее да открие съкровището.

Графиката е това, което ще ви накара да се влюбите в играта. Красиви графики, невероятни звукове и наистина оригинални игрови механики. Вие ще заобичате детайлите, например Гонзо не е просто една статична снимка от фона, а винаги реагира на това което се случва в играта ви.

Оригинален геймплей в Гонзос Куест слот машината

Играта само по себе си е наистина революционна. Гонзо е една стандартна 5 барабанна слот машина с 20 линии на залог, въпреки че ги наричаме барабани, което не е много точно. В тази игра, има падащи камъни вместо въртящи се барабани. NETENT представи своята революционна игрална система наречена Лавина в Гонзо. Какво означава това? Просто е, ако успеете да направите печеливша комбинация, играта ви добавя вашата печалба и печелившите камъни изчезват. Камъните над тях просто падат надолу и вие може да спечелите още пари в един единствен кръг. Това е доста подобно като на популярната игра Тетрис.

Друго предимство е, че всяка „нова“ печеливша комбинация след изчезването на камъните увеличава множителят. Множителят има 4 нива в основната игра (x1, x2, x3, x5). Неговата текуща стойност е показана горе вдясно в секцията на вашият екран и по време на класическата игра, вие може да достигнете един множител до x5 върху вашия първоначален залог.

Бонус игра Свободно падане в Гонзос Куест

Гонзос Куест предлага бонус игра наречена Свободно падане. Тя се активира, ако успеете да направите печеливша комбинация от три специални златни символа на съответните барабани. След като Свободно Падане се активира, вие ще получите 10 безплатни врътки. Това, което е по-важно, множителят ще се увеличи; той пак има 4 нива и най-високото ще умножи вашия залог по 15.

В Свободно Падане вие не може да променяте вашият залог и вие винаги ще играете със залога поставен по време на врътката.

Играйте Гонзос Куест безплатно

Ако искате първо да опознаете Гонзос Куест и да разберете принципите на играта, вие може да пробвате Гонзос Куест слот машината безплатно. Просто изберете безплатна игра и пробвайте. Няма да имате всички функции от пълната игра, като история на вашите игри. И все пак, това не би трябвало ограничи вашето игрово изживяване.

Ще откриете казино игрите на NetEnt в тези казина:

Betano Начален бонус: 1200 BGN Играйте и спечелете

Приключенски слот машини

Други ротативки от NetEnt