Dazzle me (Дазъл ми)

Dazzle me (Дазъл ми)


Оценка от Grisio VIP Club NetEnt
Тип игра Видео ротативка
Съотношение между ширина и височина 4:3
Тип барабани Въртящи се барабани
Барабани 5 барабана, 3 до 5 реда, 76 линии на залог
Възвращаемост за играча 96.9 %
Мин. залог 0.20 €
Макс. залог 200 €
Характеристики на играта Безплатни врътки, Уайлд заместители, свързани барабани

Ако мислите, че всички слот машини са едни и същи и се отегчавате дори само гледайки обикновената оферта, ние ви препоръчваме да разгледате по-подробно Dazzle me (Дазъл ми) слот машина. Тя различна още пръв поглед, и въпреки че, тя може да не предлага толкова много бонуси като нейната “колежка” Старбръст, тя определено си струва да се пробва.

Тази неконвенционална слот машина прави магии с броя на редовете

Ние вече споменахме, че тази слот машина е напълно различна от другите, и причина за това е нейният начин на действие с броя на редовете на индивидуалните барабаните. Докато броя на барабаните е фиксиран на класическият брой 5, броя на редовете варира. Първите два барабана имат 3 реда, следващите два имат 4 и последният барабан има традиционните 5 реда. И така, докато играете на Дазъл ми, вие може да видите много еднаквости с други слот машини, има обаче и уникален елемент в при нея. Броя на печелившите редове е също различен – Дазъл ми предлага до 76 от тях. Жалко е, че вие неможе да си ги избирате; техният брой е фиксиран, което увеличава изискванията към вашия депозит.

Игровото изживяване е допълнително подсилено от нейната визуализация и аудио. NETENT не са спестили разходи и макар, че дори и да не изглежда така на пръв поглед, цветният свят на скъпоценните камъни е пълен с малки детайли. Звукът е също приятен и ние нямаме нищо против дори и при игра на дълги сесии.

Над стандартните бонуси в Dazzle me (Дазъл ми)

Всъщност, обратно на това, което казахме в началото, играта предлага някои солидни бонуси. Първо на първо, ние сме много доволни с Фрий Спин символа, който ви награждава с безплатни врътки директно на барабаните. 3 от тези символи ви дават 8 безплатни врътки, 4 от тях ви дават 12, и ако успеете да получите 5, тогава ще получите 16 безплатни врътки.

Вторият бонус, наречен Свързани Барабани, е също свързан с безплатни врътки. Този бонус е наличен по време на безплатните врътки. Идеята е следната: след всеки кръг, съседните барабани от 1 до 4 стават идентични копия. На практика, барабан 2 става идентично копие на барабан 1 и барабан 4 става копие на барабан 3. Това ви дава много по-голям шанс да спечелите наистина интересни награди.

Dazzle me (Дазъл ми), има и още един бонус: Дазлинг уайлд барабани. Както предполага името, този е свързан с уайлд символи. Те се появяват на случаен принцип по време на обикновена игра, като топ етикет на един цял барабан. Той работи по следния начин: ако успеете да получите уайлд символ, другите барабани започват да се въртят отново и те също могат да станат Дазлинг Уайлд Барабани. И по този начин вие може да се надявате на наистина впечатляващи печалби. Вие няма как да повлияете на броя на променените барабани, всичко е късмет.

Пробвайте Dazzle me (Дазъл ми) безплатно, преди да започнете с истински пари

Може би си мислите, че слот машината е твърде сложна – но може да ни се доверите когато казваме, че е лесна за разбиране. Всичко, което е необходимо е няколко врътки за да я опознаете. Ние ви предлагаме възможността да играете на слот машини безплатно, и така вие може да пробвате и видите дали тази неконвенционална слот машина е за вас, или не. И ако ви хареса, тогава тя със сигурност ще ви осигури една приятна доза от забавление.

Ще откриете казино игрите на NetEnt в тези казина:

Betano Начален бонус: 1200 BGN Играйте и спечелете

Скъпоценни камъни слот машини

Други ротативки от NetEnt