Starburst (Старбърст)

Starburst (Старбърст)


Оценка от Grisio VIP Club NetEnt
Тип игра Видео ротативка
Съотношение между ширина и височина 4:3
Тип барабани Въртящи се барабани
Барабани 5 барабана, 3 реда, 10 линии на залог
Възвращаемост за играча 96,1 %
Мин. залог 0,10 €
Макс. залог 100 €
Характеристики на играта Безплатни врътки, Уайлд заместители, множители

Пробвайте да попитате слот машина играчи за тяхната любима слот машина. Вие ще видите, че по-голяма част от тях ще кажат, че това е Старбърст. Защо е така? Какво прави тази слот машина, направена от Net Entertainment и кръстена на популярен сладкиш, толкова уникална?

Една забавляваща, модерна слот машина

Старбърст изглежда като класическа 5 барабанна слот машина с 10 възможни печеливши линии, но първите впечатления могат да са заблуждаващи. Тук имаме изобилие от забавления скрити зад простите принципи на играта. В Старбърст печелившите линии броят от ляво на дясно, както и от дясно на ляво. И още, вие имате нужда само от 3 печеливши символа, на които и да са три последователни барабана. Това трябва да даде сигнал дори и на тези, които са скептични към играта. Такава щедрост всъщност е доста рядка. Старбърст ще ви привлече и благодарение на нейните визуализации. Тя е пълна с блестящи скъпоценни камъни, барове и щастливи числа. Веднъж като започнете да играете, ще ви е доста трудно да си тръгнете.

Щедър Уайлд символ

Черешката на тортата е разбира се, Уайлд символът. В Старбърст той е изобразен от звезда и основно функционира като стандартен Уайлд символ, който може да замени всеки друг символ в печеливша линия на барабаните. И все пак, в тази слот машина има нещо разтърсващо.

Веднъж след като се появи Уайлд символа, то ще се разпростре на целият барабан – – давайки ви допълнителни възможности за печалба и разбира се по-големи множители също в другите линии. И това не е всичко. След като получите уайлд символ, вие ще получите също така и безплатна врътка. Барабанът на който е уайлд символа е блокиран, а другите четири се завъртат отново. Това означава, че вие имате още една възможност за печалба. И все пак има една уловка. В тази специална врътка, слот машината ще изплати само печалба на база най-добрата печеливша линия. Хубавата част тук е, че вие ще получите печалба от дадената линия и в двете посоки, означаващо че вие ще получите 2 пъти повече, от колкото на всяко друго място.

Играйте на Старбърст слот машината безплатно

Може би, може да намерите нашето ревю за доста позитивно, но когато се касае за Старбърст, наистина няма причина за забележки. Пробвайте я сами и ще видите, какво имаме в предвид. Играй Старбърст безплатно и открийте красотата на нейната прост дизайн и истинско забавление.

Ще откриете казино игрите на NetEnt в тези казина:

Betano Начален бонус: 1200 BGN Играйте и спечелете

Класически слот машини

Други ротативки от NetEnt