Stars Awakening

Stars Awakening


Оценка от Grisio VIP Club Playtech
Играй Stars Awakening безплатно
Безплатната игра е временно недостъпна. Моля, опитайте по-късно или играйте на .
Тип игра Видео ротативка
Съотношение между ширина и височина 4:3
Тип барабани Въртящи се барабани
Барабани 5 барабана, 3 реда, 20 заложни линии
Възвращаемост за играча 95.9 %
Мин. залог €0.20
Макс. залог €2000
Игрални функции Уайлд символи, бонуси с големи награди - Скетър символи, безплатни врътки, множители

Слот машините с космическа тематика са много търсени. Дайте на играчите няколко чужди планети, може би няколко зелени мъже или сини жени, и почти гарантирано, че вашата игра ще стане хит. Playtech също знаят това, а популярността на Пробуждащи се звезди потвърждава, че те са ударили десятка.

И все пак, на пръв поглед Пробуждащи се звезди не изглежда впечатляващо като цяло. Имате пет барабана, които се въртят, с три реда и двадесет печеливши линии. Но вече наистина хубавата и анимирана графика сочи към факта, че тази слот машина не е зле - внимание е обърнато и на детайлите.

Пътят към печалбата е класически, вие трябва да получите поне три еднакви символа на една от двадесетте печеливши линии. Интересното е обаче, че Пробуждащи се звезди има два вида символи. Символи за високи печалби и символи за по-ниски печалби. Както подсказва името, един от тези типове предлага по-високи награди на играчите. Но не само печалбите правят символите с висока печалба впечатляващи. Те също са обвързани с наистина оригиналните бонус игри.

Бонусите в Пробуждащи се звезди не са лишени от оригиналност

Ако спечелите печалба с ниска печалба символ, просто ще получите своята награда и ще можете да започнете следващия кръг. Но символите с висока печалба също служат и като Скетър символи. Ако спечелите със символи с висока печалба (които приличат на планети), специфичните цветни символи на планетата ще функционират като Скетър и ще ви дадат една безплатна врътка. Ако тази безплатна врътка ви донесе нова печалба, използвайки символи с висока печалба, вие получавате още една безплатна врътка, но освен това вашата печалба ще получи наистина хубав множител - по-специално ще бъде умножен по броя на планетите на полето, както е на показаната сума в таблицата за изплащане.

Вторият творчески бонус се нарича Гигантска врътка. Той се активира случайно по време на стандартните завъртания и вие не може да повлияете по никакъв начин. По време на този бонус барабаните 3, 4 и 5 ще покажат голяма планета (един от символите с висока печалба) и вие ще завъртите само останалите барабани. Ако можете да направите печеливша линия с бонус планетата на останалите барабани, можете да очаквате наистина значителна печалба.

Освен оригиналният Скетър символ, на разположение е и традиционният му спътник – Уайлд символът. Уайлд Символът работи по същия начин, както навсякъде другаде. По-специално, той може да замени липсващите символи в потенциална печеливша линия.

Пробуждащи се звезди? Това може да е следващата ви любима игра

Какво да добавим в края? Ние обичаме оригиналните игри, а Пробуждащи се звезди наистина има много оригиналност в нея. Нуждаехме от известно време, за да се приспособим към нея, но накрая наистина харесахме играта и се забавлявахме много с нея. Изобретателността на бонусите е наистина хубава, а печалбите също са много добри. Пробуждащите се звезди със сигурност трябва да е в списъка ви с игри, поне в условията на безплатен пробен период.

Ще откриете казино игрите на Playtech в тези казина:

Betano Начален бонус: 1200 BGN Играйте и спечелете

Класически слот машини

Други ротативки от Playtech