Бонуси и бонус игри при слот машините

Бонуси и бонус игри при слот машините

2019-06-23 11:02:00 - Braňo "Ace"

Има много слот машини, в които авторите поставят своя фокус на визуализацията или на по-високите печалби в основната игра. Но ако в играта няма хубави бонуси, е малко вероятно да стане хит. За да илюстрираме това, опитайте се да си припомните любимите си игри и след това сами решете коя е любимата ви част в тях. Бонусите със сигурност ще бъдат разположени в горната част на класацията ви.

Днес има хиляди онлайн слот машини, но има значително по-малко видове бонуси. И така ние, както и играчите, можем да оценим оригиналността и креативността на онези автори, които могат да създадат нещо ново дори в тази конкретна област.

Въпреки това, като се придържаме към класиките, най-често срещаните видове бонуси са следните:

Уайлд символ

Най-класическият (и много популярен) бонус - такъв, който се среща практически във всички онлайн слот машини. Неговата съставна част е специален символ, който работи като жокер в основната игра. Това означава, че ако във вашата печеливша линия липсва един символ и позицията му е взета от Уайлд символа, слот машина ще оцени линията като завършена и ще ви изплати печалба, често дори с някакъв малък бонус за използване на Уайлд символа.

Разширяващ се уайлд символ

Специален вид Уайлд символ, който работи по същия начин, както класическият Уайлд символ. Неговата особеност обаче е, че след като се появи на което и да е поле, то се разширява. Това означава, че той също така се появява и в околните полета, което дава възможността за създаване на допълнителни печеливши линии.

Скетър символ

Вторият добре утвърден класически и верен спътник на Уайлд символът. Това е друг специален символ, който може да се намери в почти всяка игра. Често се използва за стартиране на бонус игра, която е свързана специално с този символ. За да направите това, трябва да получите скетър символа поне три пъти, където и да е в игралното поле - това обикновено е достатъчно, за да започнете бонус игра. Разбира се, в някои случаи той може да работи и като самостоятелен символ, като възнаграждава играчите с хубав бонус веднага щом се появи.

Безплатни врътки

Съществува ли по-популярен бонус от безплатни врътки? Е, честно казано, това е труден въпрос. Безплатните врътки са бързи, прости и щедри - и те не струват нищо. Какво друго може да иска един играч? Нищо всъщност. Ако успеете да получите малко от тях, използвайте ги. И ако авторите на играта са били щедри и са позволили да натрупвате и други бонуси по време на безплатните си въртки, тогава резултатът е наистина впечатляващ. Единственият недостатък е, че обикновено има много малък брой такива безплатни врътки.

Множител

Има много начини, по които може да работи множителят. В повечето случаи, той обикновено умножава крайната печалба с определена стойност (x3, x5, x9 или x15). Малко или много, този бонус зависи от това колко добре се справяте с това да печелите. Той често се среща в слот машините, където въртящите се барабани са заменени от, например, падащи камъни, които експлодират след получаване на печеливша комбинация. В този случай всяка експлозия е последвана от увеличение на множителя. Множителите обаче могат да бъдат свързани и с други неща, като бонуси, безплатни врътки и т.н. Креативните дизайнери знаят как да използват този бонус, за да създадат наистина интересни възможности за постигане на високи печалби.

Кликни и Избери

Този бонус често е свързан с други бонуси (най-често със скетър символът), или идва отделен специален символ. По същество той се състои от отделна бонус игра, където вашата задача е да изберете един или няколко елемента, всеки от които представлява определени скрити бонуси. Това е много популярен вид бонус, тъй като е почти невъзможно да се загуби при него. Можете само да спечелите. Това понякога е свързано и с допълнително ниво. В този случай един от елементите представлява вход към друга мини игра. Това е бил един от най-честите бонуси, но е по-малко срещан при по-новите игри.

Опитайте любими игри безплатно
100 Burning Hot Слот машина Amusnet Играйте
40 Super Hot Слот машина Amusnet Играйте
9k Йети Слот машина Yggdrasil Играйте