Адска Мания

Адска Мания


Оценка от Grisio VIP Club SYNOT Games
Тип игра Една инфернална видео слот машина
Съотношение между ширина и височина 16:9
Тип барабани Въртящи се барабани
Барабани 5 барабана, 3 реда, 5 заложни линии
Въртящи се барабани 96,06 %
Мин. залог 0.20€
Макс. залог 10 €
Максимална печалба: 100 000 €
Характеристики на играта Печеливш множител, Разширяващ Уайлд символ

Какво трябва да кажем, адът наистина няма добра репутация сред хората, поради което винаги може да се използва добър маркетинг. И така главният дявол се ръкува с чешките разработчици и от взаимноизгодното им сътрудничество възникна онлайн слот машината Адска Мания.

От името е ясно, че тази игра ще бъде пълна с рога, дяволи, секси демони и че пентаграмата едва ли ще напусне екрана. Ако сте достатъчно смел, за да се изправите пред самия Diablo, струва си да подпишете договор с този слот машина.

Качество а ла SYNOT Игри

В SYNOT Games поддържат високо летвата, както и при други слот машини на Synot, дори Адска Мания ни обслужва с добре направени дяволски визуализации. Рисуваната графика е страхотна (разширеният символ Уайлд на красив помощник на дявола може да се гледа цяла вечност) и звуците също звучат адски добре. Нищо не може да се каже срещу Адска Мания в тези две категории.

Самата машина има 5 барабана и предлага на играчите 5 фиксирани печеливши позиции. Не е много, но ако имаше повече линии, нямаше да имаме какво да се подиграваме. Има усилия да се компенсира това под формата на по-големи печалби, но дори и така, може да има повече печеливши линии.

Печалбите се изчисляват класически, отляво надясно, като печелившата комбинация трябва да започне от първият барабан отляво и не трябва да бъде прекъсната с друг символ поне до третият барабан отляво. Когато има повече печеливши комбинации в един ред, само по-високата печалба ще бъде кредитирана, изчислена от най-печелившата комбинация. Ако обаче завъртите повече печеливши комбинации на различни печеливши линии, стойността на печалбите се сумира.

Дяволски изпитания за вашата храброст

Каква би била тази адска онлайн слот машина, ако не беше подготвила някакво изкушение. В случая с Адска Мания, това е класическата хазартна функция. След всяка печалба получавате възможността да удвоите стойността й, като просто кликнете върху съответния бутон и изберете цвета на картата. След това машината генерира произволна карта и ако имате правилния цвят, удвоявате печалбите си. Но ако сгрешите цвета, губите парите. Единственото ви спасение може да дойде под формата на джокер карта. Ако се падне, вие автоматично печелите. Функцията за хазарт също има възможност да не залагате цялата си печалба и вместо това да я разделите на две половини. Тогава загубата няма да ви нарани толкова.

Адска Мания без бонус игра, но с дяволско пощипване

Няма да намерите бонус игри в онлайн слот машината Адска Мания. Дори любимият Скетър символ отсъства. Фактите за слот машините често изкривяват реалността. Авторите са подготвили дяволско ощипване на разширяващия се Уайлд символ. Уайлд символът е специален символ, който може да замени всеки друг символ в печеливша линия. В Адска Мания обаче може да направи много повече. Един от символите на Уайлд ни помага в печеливша комбинация, той разширява целият барабан, за да изглежда като наистина секси рогата красавица и може да ни помогне в други печеливши линии. Хареса ни тази подмяна на скетър символа. Искаме още помощници на дявола.

Пробвайте Адска Мания онлайн слот машина

Ако искате да играете онлайн слот машина Адска Мания, можете да пробвате как работи първо напълно безплатно на нашия уебсайт. Възползвайте се от това, намерете най-добрата стратегия и изпратете Дявола обратно в Ада ... където той така или иначе принадлежи. Желаем ви късмет.

Страшни слот машини

Други ротативки от SYNOT Games