Ротативки на SYNOT Games

Опитайте ротативките на SYNOT Games безплатно

SYNOT е сравнително добре познат бранд в света на хазарта. Те имат повече от 20 успешни години, оперирайки в хазартния бизнес, и въпреки че са стартирали като малка Чешка компания, днес те са международен холдинг с повече от 3000 служители.

SYNOT Games е едно от техните най-нови подразделения. Целта е да са създаде една добра основа на Synot в една арена традиционно доминирана от компании като Playtech и Microgaming, и да предложи на казината висококачествени игри, които ще намерят една стабилна фен база сравнима с легенди като Книгата на Ра и Sizzling Hot.

Имайки в предвид, че те са малък доставчик, техните предложения от игри са недостатъчно. В момента тяхното портфолио се състои само от слот машини и рулетка. Друго хубаво нещо е, че подобно на други „големи“ брандове, SYNOT Games също има свои отличителни черти и техните игри могат лесно да се разпознаят от тези на другите доставчици.

Това най-вече се дължи на специфичният графичен дизайн на техните игри. Особено по-нови игри като Hot Africa или The Wild Job имат отлична визуализация. Всички игри от Synot са налични в HD, така че няма нужда да се притеснявате, че ще виждате само размазани и уголемени текстове на вашият екран ( както е в повечето случаи за стари игри от други доставчици).

Всички слот машини и разбира се, рулетката от SYNOT ползват HTML5 технология и така те са достъпни не само на класически персонални устройства, но и на таблети и мобилни телефони ползващи Android и iOS.

Ще откриете казино игрите на SYNOT Games в тези казина:
Betano Начален бонус: 1200 BGN Играйте и спечелете