За нас

Този уебсайт е част от мрежа от уебсайтове предназначени за хазарт. Неговото автентично съдържание се изготвя от международен екип съставен от АйГейминг професионалисти. Негови редактори са: Emilio Valiota, Stipe Brnas, Roby Pedroso както и много външни сътрудници. Цялото съдържание публикувано тук, е защитено с авторски права.

Ние редовно изпробваме ротативки, рулетка, блекджек и други онлайн казино игри. Заедно, ние извършваме оценка на офертите на отделните онлайн казина на европейския пазар.

Играчите оценяват предимно разнообразието от игри, пригодността за игра, потребителския интерфейс, клиентската поддръжка, опростеността на управлението на игрите и общото впечатление. Нашите професионалисти, от своя страна, проверяват сигурността, надеждността на марката и нивото на предоставяните услуги. В резултат от това се обявяват най-добрите, като те се награждават пред поканени гости.

Операторът на цялата мрежа е:

    Digital Gorilla Ltd.
    Triq G. Flores
    Santa Venera
    Malta

Ние поддържаме отговорен подход към нашата работа.

Онлайн хазартни регулации в България, реклама

Уебсайтовете на Български език са насочени специално за Българският пазар. Това означава, че на тях може да има само реклами на брандове с местен лиценз за България. Ако сте заинтересовани за реклама или партньорство, моля свържете се директно или изпратете имейл на нашата маркетингова агенция в ЕС: marketing@natalis.sk.

Опитайте любими игри безплатно
100 Burning Hot Слот машина Amusnet Играйте
40 Super Hot Слот машина Amusnet Играйте
9k Йети Слот машина Yggdrasil Играйте