9k Йети

9k Йети


Оценка от Grisio VIP Club Yggdrasil
Автор: Yggdrasil
Тема: Приключеснка слот машина
Дата на пускане: 14. 11. 2019
Барабани: 6 барабана, 4 реда
Печеливши линии: 4,096 печеливши линии
Връща на играча (RTP): 97 %
Волатилност: висока
Мобилна версия: Да
Други особености на играта: Уайлд символ, Скетър символ, безплатни завъртания, авто игра

Хималайско приключение в слот

Чували ли сте някога за Йети? Кой не е, нали? За това легендарно същество се носят много истории. Йети играе основна роля в онлайн слот машина, наречена 9k Йети. Зад създаването на този слот стоят опитните разработчици от Yggdrasil. Те ще ви отведат до места, откъдето идва легендарният Йети, така че ще се озовете в Хималаите, най-високите планини на Земята.

Графиката на онлайн играта 9k Йети перфектно изобразява атмосферата на това място. Сняг, лед и огромни планини навсякъде. Игралното поле има символи, свързани с Хималаите, и се състои от 6 барабана и 4 реда, така че можете да видите йети, катерачи, шерпи, палатки, брадви за катерене или въжета. Тези символи с по-висока стойност се допълват от символи на карти (10, J, Q, K, A) и два специални бонус символа. Тук печелите благодарение на печелившите линии. Има до 4096 и те заменят традиционните печеливши линии, с печалби, съставени от последователни символи отляво надясно, започващи от първия барабан.

Ако стартирате онлайн слот машината 9k Йети на мобилния си телефон, можете да изберете един от двата типа оформления. Първият е класическото оформление като на настолната версия, което означава, че барабаните са поставени един до друг и се въртят отгоре надолу. В мобилната версия можете да зададете така наречения „BIG REEL Portrait Mode“, при който всичките шест барабана се поставят един върху друг и се въртят от дясно на ляво. Кой вариант ще ви подхожда повече? Пробвайте.

Най-високата Планина в света и отпечатъците на Йети като Бонус символи

Както споменахме във въведението, дори в тази слот машина няма да ви липсват специални бонус символи. Ще намерите символа Уайлд и символа Скетър. Уайлд символът изобразява връх Еверест, най-високият връх на Земята и, както в повечето игри, замества всеки символ с изключение на символа Скетър. Символът Скетър тук показва отпечатъците на Йети, наречени „ FREE SPINS “. Трябва само да завъртите този символ на поне три барабана и автоматично ще получите безплатни завъртания. За 3 символа Скетър ще получите 8 безплатни завъртания, 4 ще ви донесат 15 безплатни завъртания, 5 Скетър символа носят 40 безплатни завъртания, а 6 символа с отпечатъците на Йети ще ви осигурят фантастични 88 безплатни завъртания. Но това все още не е всичко.

Когато преминете към бонус играта с безплатни завъртания, там също можете да намерите допълнителни безплатни завъртания, но в бонус играта числото вече не е толкова богато, колкото в основната игра. Е, каква машина Yggdrasil щеше да е, ако не предлагаше нещо специално. Ако символът Йети се покаже заедно със символа Уайлд по време на безплатните завъртания на барабаните, функцията Snow Storm ще ви смеси със силни ветрове и ще премести символите, за да създаде печеливша комбинация.

Играйте приключенската 9k Йети слот машина в казино

Когато за първи път разбрахме, че слот машината 9k Йети идва от работилницата на Yggdrasil, ни беше ясно, че ни чака още един страхотен слот. И така беше. Красивата графика, свързана с щедри бонуси, отново ни завладя и затова не ни остава нищо друго освен да ви го препоръчаме.

Приключенски слот машини

Други ротативки от Yggdrasil