300 Щита

300 Щита


Оценка от Grisio VIP Club NYX
Тип игра Видео ротативка
Съотношение между ширина и височина 4:3
Тип барабани Въртящи се барабани
Барабани 5 барабана, 3 реда, 25 линии на залог
Връща на Играча 95,03 %
Мин. залог 0,01€
Макс. залог 5,00 €
Максимална печалба 88 920 €
Характеристики на играта Безплатни врътки, Уайлд заместители, множители

Онлайн слот машината 300 Щита е пряка препратка към героичната битка на спартанския цар Леонидас и неговите 299 воини, които през 480 г. пр. Н. Е. при Термопилите се изправят срещу персите, макар да са многобройни. Докато играете в тази онлайн слот машина, вие също ще срещнете героични действия, трудни битки и се надяваме в крайна сметка сладка победа и незабравими печалби.

300 Щита е слот машина с 5 барабана с до 25 линии за залагане. NextGen Gaming е отговорен за неговото създаване, което само по себе си е сигурност, че тази игра няма да бъде флоп. Няма да ви учуди нито графично, нито визуално, но определено се нарежда сред артистично по-успешните в света на слот игрите.

Проста, но качествена слот машина

От гледна точка на геймплея можем да причислим слот машината 300 Щита сред по-простите слот машини. Ние обаче не имаме предвид това по лош начин. По-скоро е предимство. Ако искате да се насладите на известно време след тежък ден с не твърде взискателна игра и просто да се забавлявате, тази машина е идеална за вас.

Печелившите комбинации вървят отляво надясно. Ако спечелите на повече линии за залагане, тогава стойността на печалбите се добавят. Печалбите ви също ще се сумират, ако в същото време получите печеливша комбинация от линия за залагане и печалба от скетър.

Специални символи в игралната машина 300 Щита

Онлайн слот машина 300 Щита предлага два специални символа. Символът Скетър и Уайлд символът. Но това е напълно достатъчно.

Уайлд символът има специфична функция, той може да замени всеки друг символ в печелившите комбинации, освен символа Скетър. Той просто ще попълни вашия печеливш ред, ако ви липсва един или повече символи.

Символът Скетър, специален символ, който може да ви помогне да спечелите по-големи суми. Ако успеете да получите поне 2 от тези символи навсякъде на барабаните, ще получите печеливша комбинация от скетър и ще получите награда. Но още по-добре е, ако получите 3 или повече символа едновременно. Това стартира бонус игра.

Щедрата бонус игра на онлайн слот машината 300 Щита

Бонус играта на онлайн слот машината 300 Щита означава, че ще въртите безплатно, докато размерът на залаганията, който сте задали в последния рунд, остава активен. Започвате с пет завъртания. Докато играете бонус кръгът, всички ваши печалби от печелившите комбинации, използвали символа Уайлд, ще се удвоят.

Хубавото е, че по време на бонус играта можете да получите още завъртания безплатно. За целта трябва да съберете символите на щита, които ще осигурят допълнителни Безплатни врътки, а също и увеличаване на Уайлд множителя. По този начин можете да увеличите бавно този множител до 300 пъти! Което определено си заслужава битката.

Играйте на слот машина 300 Щита безплатно

Ние препоръчваме онлайн слот машина 300 Щита, ако искате да се отпуснете, докато играете и не харесвате прекалено сложни игри. В тази слот машина всичко е просто и ясно. Тя също така предлага много добри бонуси и може да превърне всичко във реалност, от които не трябва да се срамуваме. Тя получава определен плюс от нас. Плюс това можете да я играете безплатно и да опитате дали ще ви гъделичка фантазията, както е гъделичкана нашата. Затова използвайте тази опция, нямате какво да губите.

Приключенски слот машини

Други ротативки от NYX