Ротативки на Yggdrasil

Опитайте ротативките на Yggdrasil безплатно

Тези, които харесват игри със Скандинавска митология, със сигурност са чували името Yggdrasil. За жителите на север Yggdrasil е така нареченото дърво на света. Смята се за вход към всичките 9 митични свята. Компанията със същото име прие буквално тази интерпретация и иска да прехвърли играчите си там, където те все още не са били. Към царството на страхотно забавление и страхотни победи.

Yggdrasil е основана през 2013 г. в Стокхолм, Швеция. Нейният основател Фредерик Елмквист първоначално е бил изпълнителен директор на друг гигант в областта на хазарта - NetEnt. Влиянието на тази компания върху онлайн ротативките на Yggdrasil засега е доста забележимо. Има усилие да предложим комфорт на играча и пълноценно игрово изживяване, а не само бездушни барабани. Игрите от Yggdrasil са лицензирани не само в Малта, но и на няколко местно регулирани пазара.

Yggdrasil е качествен. Независимо дали говорим за неговата платформа за игри - iSense 2.0, или за отделни онлайн игри, Yggdrasil е един от най-добрите. Подкрепата за най-новите технологии е в кръвта на тази компания. Това беше първият създател на igaming, който погреба Flash и напълно премина към HTML5. В резултат на това продуктите му работят безпроблемно в допълнение към компютрите и на мобилни телефони и таблети.

Разбира се, от гледна точка на играчите, забавлението е най-важно. И това е мястото, където игрите на Yggdrasil буквално се отличават. Те не само изглеждат добре, но и предлагат интересни бонус функции. Те се опитват да ви накарат да играете по различен начин. Това са буквално интерактивни произведения, където вашите действия наистина имат значение. Често по време на въртенето на барабаните получавате някаква специална задача и можете да получите специални бонуси, като взаимодействате със слот машината или значително да увеличите печалбите си.

Фактът, че Yggdrasil мисли далеч напред, се доказва и от други функции, които техните игри предлагат. Страхотна връзка със социалните мрежи, например. Авторите знаят, че днешните играчи обичат да се хвалят с печалбите си. И така слот машините на Yggdrasil позволяват на хората да споделят всичко от играта чрез натискане на един бутон. Стискат ни палци.

Изборът от игри от този доставчик не е толкова широк, колкото от големите му конкуренти, но всяка от игрите наистина е толкова сложна, че превъзхожда конкурентните заглавия. Освен слот машини, северняците предлагат и скреч карти, Keno и Lotto Express. Практически всеки ще избере нещо.