Възходът на Ра

Възходът на Ра


Оценка от Grisio VIP Club Amusnet
Играй Възходът на Ра безплатно
Безплатната игра е временно недостъпна. Моля, опитайте по-късно или играйте на .
Тип игра Видео слот машина slot machine
Видео резолюция 16:9
Вид на барабани Въртящи се барабани
Барабани 5 барабани, 3 реда, 15 заложни линии
Печеливш процент 95.97%
Максимален залог 10 000
Игрални функции замяна на символи с уайлд карти (Уайлд символи), Скетър Символ, безплатни врътки, множител, Облог функция

Всеки от нас вероятно има по нещо изследователско в своето сърце, точно заради това идеята за впускане в приключения е толкова примамлива. Разбира се, ние не искаме да поемаме наистина големи рискове в нашият реален живот. И именно поради това, ние сме по-нетърпеливи да се впуснем във виртуални приключения – дори опасни такива. Слот машината наречена Възходът на Ра, създадена от EGT, ще ни осигури да отидем точно на такова приключение. Всичко което ви е необходимо са пари за харчене и малко късмет. И ако божеството Pa ни даде малко късмет, ние може да приключим малко по-богати в краят.

Една приятна изненада зад средни визуализации

Възходът на Ра е една 5-барабана слот машина с три реда и 15 фиксирани печеливши линии. EGT не са имали за цел да разтърсят света, но са заложили на сигурното и проверени във времето слот машина трикове. Графиките няма да ви оставят без думи, но нямат и да ви обезпокоят също; това се казва от факта, че е много очевидно черпенето на силно вдъхновение от известната Книгата на Ра. Всъщност, изглежда авторите дори не се и опитват да скрият това. Аудиото е също на средно ниво - със сигурност може да се запази дори и за по-дълги периоди от време.

За късмет, дали една слот машина е добра или не, зависи не само от визуализациите, и Възходът на Ра е един добър пример за това. Тя показва своите козове в самата игра. Разбира се, всичко е на база най-простите принципи.

Бонуси като в добрите стари времена

Печалбите са доста добри като цяло, но бонус игрите ви позволяват да ги увеличите още повече. Само не очаквайте много оригинални идеи. Бонусите са просто базирани както обикновено на Уайлд и Скетър символите.

Уайлд символът може потенциално да ви донесе печалба, дори ако не успеете да направите печеливша комбинация. Това е така, защото той действа като уайлд карта, която може да замени всеки друг символ (освен Скетър Символът), означавайки че загубата може да се превърне в джакпот. В допълнение, той също удвоява сумата на вашата печалба от печелившата линия, която формира..

Вторият бонус – Скетър Символът – също има свои собствени отличителни предимства. Най-вече, тя ви позволява да спечелите до 15 безплатни врътки. И все пак, за да ги вземете, той трябва да присъства на поне 3 полета на играта. И още нещо, Скетър Символът осигурява печалба на база таблица с печалби, също като всеки друг символ. В режим на безплатни врътки, той също така увеличава множителят до x3, и така всяка спечелена печалба до една приятна сума. Също така е хубаво, че вие може да продължите да печелите нови безплатни врътки дори и по време на режим на безплатни врътки.

И ако искате да спечелите още повече пари, вие може да си пробвате късмета използвайки Облог функцията. Начинът за удвояване на вашата печалба е прост. Познайте цветът на следващата карта, но имайте в предвид, че ако не познаете – губите всичко.

Пробвайте да играете на Възходът на Ра без никакъв риск

Ние препоръчваме Възходът на Ра на всички онези, които са по-консервативни или обичат класическите слот машини. Не очаквайте нищо креативно тук. Това, което играта предлага е едно солидно ниво и тя със сигурност може да ви забавлява поне за известно време. И както казахме вече, ние определено препоръчваме първо да пробвате Възходът на Ра безплатно.

Ще откриете казино игрите на Amusnet в тези казина:

Betano Начален бонус: 1200 BGN Играйте и спечелете
PalmsBet Начален бонус: 2000 BGN Играйте и спечелете

Пустинни слот машини

Други ротативки от Amusnet