Desert Treasure (Пустинно Съкровище)

Desert Treasure (Пустинно Съкровище)


Оценка от Grisio VIP Club Playtech
Тип игра Видео ротативка
Съотношение между ширина и височина 4:3
Тип барабани Въртящи се барабани
Барабани 5 барабана, 20 заложни линии
Възвращаемост за играча 97 %
Мин. залог €0.01
Макс. залог €5
Характеристики на играта Безплатни врътки, Уайлд заместители, скетър символ, 3x Уайлд множител, кликни на мен бонус

Съществуват вече много на брой слот машини с пустинна тематика. Това означава, че Пустинно Съкровище е имала труден път от самото начало, относно привличането на вниманието на играчите, и ние не сме убедени, че има много какво да предложи. Но, нека започнем от началото.

Ако сте очарован от историята за Лоурънс от Арабия, Desert Treasure (Пустинно Съкровище) слот машината ще бъде вашата чаша чай; и все пак, трябва да признаем, че вече има твърде много „пясък“ в казината в днешни дни. Играта е изработена от Playtech, и дори тяхното собствено портфолио включва твърде много игри с подобна тематика.

Слот машина от старите времена

Пустинно Съкровище е онлайн слот машина с пет барабана и 20 печеливши линии. Изминаха вече няколко години, от както тя бе пусната на пазара, и визуализацията изглежда старомодна. Въпреки че, графиките се различават, ясно е, че слот машината е минала своя пик и звуците са само основни. Няма музика като цяло.

Изображенията на барабаните, носят темата на пустинното приключение избрано от вас в началото на играта. По-ниско разрядните символи са преставени от различни примери от Египетска фауна, докато по-високо разрядните символи включват например оазис, камила или едноок пустинен търговец.

Традиционни специални бонуси

Отделно от стандартните символи, играта предлага и специални. Класическият уайлд бонус е представен от кралската кобра, който може да замени всеки друг символ в печеливша линия ( освен скетър и бонус). Ако линия съдържа 2 или повече от тези символи, вие ще получите също така и добър бонус към вашата печалба.

Скетър символът е представен от чернокоса принцеса. Скетър печалбите се умножават от общия залог и се добавят към печалбите от линиите. Ако екрана съдържа 3 или повече скетър символа по едно и също време, вие допълнително ще получите 10 Безплатни врътки. Отделно от бонусът, всяка печалба от Безплатните врътки ще бъде умножена по три.

И още, така нареченият Бонус е наистина специален. Този символ е представен от карта, и ако имате 3 до 5 от тези символи на барабаните в която и да е печеливша линия, ще започне бонус кръг. И там, пустинен търговец ще ви предложи избор от няколко съкровища, и зависи изцяло от вас какво съкровище и с каква стойност ще изберете.

Обобщение на Desert Treasure слот машината (Пустинно Съкровище )

Това е. Твърде малко? Твърде много? Бихме казали, че е по-скоро първото. Но, ако желаете бързо и просто забавление, тогава може и да сте доволни. Ние можем да препоръчаме Пустинно Съкровище слот машината на тези, които не са заинтересовани от по-сложни игри, а предпочитат да играят нещо бързо и просто. И ако сте фен на пустинната тематика, тогава това вероятно е правилният избор за вас. Но, за остналите от нас, вероятно ще подминем и играем на другаде.

Пустинни слот машини

Други ротативки от Playtech