Battle of the Gods (Битка на Боговете)

Battle of the Gods (Битка на Боговете)


Оценка от Grisio VIP Club Playtech
Тип игра Видео слот машина с тематика от Гръцката митология
Съотношение между ширина и височина 4:3
Тип барабани Въртящи се барабани
Барабани 5 барабана и 25 линии на залог
Въртящи се барабани 94,04 %
Мин. залог €0,01
Макс. залог €1250
Характеристики на играта Замяна на символи със жокери, безплатни врътки, бонус игра, множители, джакпот

Гръцката митология може би не е най-популярната тема в часовете по история, но едно нещо трябва да се отбележи, че всички тези „божествени“ спорове, предателства и войни съдържат много велики истории, който могат да се използват повторно.

И Плейтек са направили точно това в онлайн слот машината Битка на Боговете. Историята как Зевс е детронирал своя баща, Кралят на Титаните, има всички решаващи елементи. И слот машината, която разказва тази история определено си струва да се види.

Големи и епични визуализации

Визуализациите в играта са наистина епични; те изграждат атмосферата на великата битка между Боговете и Титаните. Графиките, както и звуците има много приятен тъмен тон и всички герои на символите имат правилният „строг“ поглед. Скоро ще бъдете потопени в битката, която ще реши съдбата на древногръцкото небе. И все пак, поради прекомерното използване на тъмни цветове, понякога имаме трудности да различим отделните символи.

Като цяло, Битка на Боговете слот машината не е сложна, въпреки че, може да изглежда такава в началото. Тя е класика, която предлага всичко което обичаме – 5 барабана и 25 линии на залог, скетър и уайлд символи + много популярните безплатни врътки. Един интересен факт е, че слот машината не съдържа никакви буквени символи. Вместо това, тя използва само изображенията на Боговете (в синьо) и Титаните (в червено).

Бонус игри и безкрайни безплатни врътки в Битка на Боговете

Уайлд символът в Битка на Боговете ще замени всеки друг символ на барабана с изключение на скетър символът. Ако го получите два пъти или повече на вашите барабани, вие получавате бонус. И ако получите 5 уайлд символа в една игра, вие печелите джакпотът.

Вие може и да умножите вашите печалби използвайки специалната X-Функция, която се активира ако сини символи на Боговете се намират на 5 позиции формирайки "X" на барабаните 2, 3 и 4. В този случай, вие веднага получавате 5 пъти по вашия общ залог; това се добавя към вашите печалби от линиите и скетър символите. Тази функция е достъпна само в основната игра, не и по време на безплатни врътки.

Скетър символите, които изобразяват древни храмове се използват за да спечелите безплатни врътки. За да ги получите, трябва да имате 3 или повече скетър символа на вашите барабани. Ако успеете да направите това, вие влизате в един специален Богове режим. В него, всички барабани изобразяват само сини символи на Богове, и вие имате безкраен брой безплатни врътки. Безкрайните безплатни врътки ще спрат когато получите Екстра Уайлд символ на централният барабан.

Веднага щом това се случи, вие се прехвърляте към следващият специален режим наречен Титан режим; там вие ще имате още 8 безплатни врътки, но ако успеете да получите Екстра Уайлд символ на централния барабан отново, тогава вие се прехвърляте обратно към Богове режима, в който ще имате безкрайни безплатни врътки.

Пробвайте Битка на Боговете безплатно

Битка на Боговете слот машината предлага много приятно игрово изживяване. Това допълнително се подпомага от много добре направените визуализации в играта, позволявайки ви изцяло да се пренесете в битката на Боговете. Една друга страхотна функция е, че подобно на други игри от Плейтек, вие може също така да играете на Битка на Боговете безплатно и да видите, дали тя ще ви хареса или не. Играйте и преценете.

Ще откриете казино игрите на Playtech в тези казина:

Betano Начален бонус: 1200 BGN Играйте и спечелете

Слотове с магия и митология

Други ротативки от Playtech