Ерата на Троя

Ерата на Троя


Оценка от Grisio VIP Club Amusnet
Тип игра Видео ротативка
Съотношение между ширина и височина 16:9
Тип барабани Въртящи се барабани
Барабани 5 барабани, 3 реда, 20 заложни линии
Въртящи се барабани 96 %
Характеристики на играта уайлд карти (Уайлд символи), групирани Уайлд символи, Скетър символ, безплатни врътки, функция облог

Имате ли всичко необходимо за да сте герой? Тогава, няма време за губене. Стените на Троя скоро ще паднат и съкровищата скрити зад тях не чакат никой друг освен теб. Още от началото искаме да ви кажем, че ако не харесвате други EGT слот машини, които сте пробвали до сега, тогава четенето по-нататък вероятно няма смисъл. Това е още една от техните ниско бюджетни заглавия, които се фокусират основно на забавлението, от колкото върху перфектна визуализация.

Бърза доза забавление без пух

Все пак ние не искаме да останете с грешно впечатление за Ерата на Троя. Тя не изглежда никак зле като цяло, просто не очаквайте аудио-визуален екстаз. Както споменахме по-горе, това не е най-важното нещо тук. Нейната магия се крие в самата игра.

Ерата на Троя е класическа слот машина с 5 барабана, три реда и до 20 възможни линии за печалба. Вашата задача е да съберете поне 3 еднакви символa на съседни барабани и да използвате това за да направите една от печелившите комбинации.

Класически щедри бонус игри

Ако сте вече отегчен и искате да се махнете, не го правете все още. Сега идват бонусите. Те ви позволяват да подобрите доста добрите печалби вече. Може би трябва да намалите вашите очаквания за креативност и оригиналност, и ако го направите ще бъдете възнаграден със щедрите предимства предлагани от тази слот машина. Ерата на Троя има за цел да ви забавлява, използвайки само най-основни специални символи - Уайлд и Скетър.

Уайлд действа подобно, както при повечето други слот машин и ви позволява да превърнете непечеливши линии в печеливши. Всъщност, той действа като Уайлд карта и може да заменя липсващ символ за да се направи печеливша линия. Той е наличен и в стандартни, и в безплатни врътки.

За да отключите горе-споменатите безплатни врътки, вие трябва да получите поне 3 Скетър символа на вашите барабани. Това ще ви даде 12 безплатни врътки. Ако смятате, че това е леко слаба оферта, ще сте радостни да разберете, че авторите са добавили също и групирани Уайлд символи – те ще сте застанат здраво на един от вашите барабани и ще ви улеснят при направата на печеливша комбинация. Скетър символи са също налични и при безплатни врътки режим, позволявайки ви да добавите допълнителни 12 безплатни врътки. И бихме казали, че това е доста щедра оферта.

Още нещо, ако не се опасявате да поемате рискове, вие може да се възползвате от предимството на Функцията облог. Тя е класическата – вашата цел е да познаете цвета на следващата карта. Ако познаете, вашата печалба се удвоява. Ако не, вие губите вашата печалба. Това е просто как работи тя. Всичко е въпрос на кураж и късмет.

Пробвайте Ерата на Троя безплатно

Ерата на Троя вероятно никога няма да бъде някоя от тези на първа страница атракциите в онлайн казина. Това все пак не означава, че вие не трябва да дадете шанс на играта. Зад леко остарялата визуализация, вие все пак ще откриете приятно забавление и разнообразие от солидни предимстваs. Както и да е, ако все пак не сте напълно сигурен дали наистина ще ви хареса Ерата на Троя, ние ви препоръчваме да я пробвате първо безплатно, например точно тук. Ще ви видим пред портите на Троя.

Ще откриете казино игрите на Amusnet в тези казина:

Betano Начален бонус: 1200 BGN Играйте и спечелете
PalmsBet Начален бонус: 2000 BGN Играйте и спечелете

Слотове с магия и митология

Други ротативки от Amusnet