Cat Queen (Котката Кралица)

Cat Queen (Котката Кралица)


Оценка от Grisio VIP Club Playtech
Тип игра Видео ротативка
Съотношение между ширина и височина 4:3
Тип барабани Въртящи се барабани
Барабани 5 барабана, 40 линии на залог
Въртящи се барабани 93,6 %
Мин. залог 0,01 €
Макс. залог 20 €
Характеристики на играта Безплатни врътки, Уайлд заместители, скетър символи, Уайлд множители, облог

Има толкова много слот машини базирани на темата древен Египет, и откриването на нещо свежо и оригинално в тази сфера е почти невъзможно към момента. И все пак, Playtech винаги са били една от смелите компании в тази сфера – и така те, решиха да поставят своя печат в тази тематика със слот машина наречена Котката Кралица, изпълнена с Египетски божества, Фараони, кралици и пирамиди.

Истинска радост за окото

Playtech слот машините обикновено не пестят разходи за сметка на качеството на продукцията. И това може ясно да се види също и на тяхната Котката Кралица слот машина, която предлага много приятна визуализация. Докато графиките не са толкова детайлни, както в лицензираните игри на Playtech от Marvel universe, те все пак определено са над средното ниво – и не само в сравнение с други Египетски слот машини. Аудиото е отлично и тези, които наблягат на този аспект ще са повече от задоволени. Музиката се усеща приятно и епично, печелившите звуци са приятни и позитивни.

Игра само с основни функции

По своята същност, това е класическа 5-барабана, 4-реда слот машина с 40 печеливши линии. Може да забравите за каквито и да са модерни функции или нарастващи джакпоти. Тя основно е класическа слот машина. Относно заглавието, както споменахме по-рано, тя се базира на древен Египет. Индивидуални символи представят божествата Сет, Бастет или Хорус + символи, които се свързват с Египет, кръста на живота (Анх), окото на Хор и разбира се Скарабеите. Друг важен символ е този на Фараона, който дава и най-големите печалби.

Отделно от класическите символи, вие може да получите Уайлд символ символизиращ Котката Кралица – в печеливша линия, той може да замени всеки друг символ с изключение на Скетър символът. Скетър символът е пирамида, и ако успеете да съберете 3, 4 или 5 пъти на един екран, тогава вие ще получите много високо ценените Безплатни врътки (с бонуси, вие може да вземете до 30 Безплатни врътки) и в зависимост от броя на символите на барабаните, вие може да добавите финансов бонус към вашата печалба.

Една специфична функция на тази машина е УДВОЯВАНЕТО. Тя може да се ползва по всяко време когато имате печалба – тя ви позволява да удвоите вашата печалба. Всичко което трябва да направите е да вземете карта, която е по-голяма от на дилъра. Това означава, че шансът е 50:50. Ние ви съветваме да внимавате когато избирате тази функция. Освен посоченото по-горе, слот машината не предлага нищо друго. Едно нещо което си струва да се спомене е Турбо функцията, която значително може да ускори вашата игра (не е достъпна за всички страни).

Обобщение за Кралицата Котка слот машина – класика, която не предлага нищо повече от основното

Обобщението ще бъде доста трудно. От една страна, Кралицата Котка на Playtech предлага детайлна и приятна атмосфера с отлично озвучение, но от друга, тя не предлага нищо допълнително. offers a detailed and pleasant environment with excellent audio, but on the other hand it offers nothing on top of that. В частност, слот машината предлага много малко тъй като, бонус функциите са ограничени. Но, ако обичате класическите слот машини и обръщате внимание на добрата визуализация, тогава задължително трябва да я пробвате. Тя може да израсте с вас.

Пустинни слот машини

Други ротативки от Playtech