Khepri

Khepri


Оценка от Grisio VIP Club Leander Games
Тип игра Видео ротативка
Съотношение между ширина и височина 16:9 (широкоекранна)
Тип барабани Въртящи се барабани
Барабани 5 барабана, 243 линии на залагане
Възвращаемост за играча 94,95 %
Мин. залог 0,30 €
Макс. залог 150 €
Характеристики на играта Безплатни завъртания, замествания на Wild символи, символ Scatter, Wild коефициент за умножение

Древният Египет очарова хората още от древността. И ако се съди от броя на видео ротативки на тема Египет, той очарова и играчите. Все пак, много доставчици са създали игрите си в този период. Leander се движи според тази тенденция и се гмурна в древността с последната си ротативка: Khepri – The Eternal God.

Честно казано, не очаквайте прекалено много от тази игра, особено по отношение на графиките. Графиките са опростени, макар и всъщност да не са лоши. Ако не сте фен на Египет, пирамидите и йероглифите, външният вид на тази игра няма да Ви заинтригува.

За щастие, самата игра е значително по-добра. Khepri е ротативка с 5 барабана, с 243 възможни печеливши комбинации. Това е една здравословна порция от пътища към победата, като специалните функции я допълват.

Основният жребий на играта е символът “Wandering Wild”. В играта той е представен със свещения египетски бръмбар скарабей. Тази функция се активира след всяко спиране на скарабей на екрана. В следващия рунд този символ Wild се премества на произволна друга позиция и дава безплатни завъртания. Въртите безплатно, докато скарабеят излети от екрана.

Най-хубавото е, че когато скарабеят се появи два или повече пъти на една и съща позиция, печалбите Ви се умножават. Това умножаване се отнася за всички печалби в съответния рунд.

Не е кой знае какво, но е функция, на която не се попада много често, и поради тази причина тази машина ще Ви бъде забавна за известно време. Препоръчваме Ви обаче да изключите музиката, защото музиката в играта е изключително монотонна и в течение на времето може наистина да Ви изнерви.

Като цяло оценяваме Khepri като средно добра машина. Но играта е комфортна и не е необходимо да полагате големи усилия, за да научите всичките ѝ функции.

Пустинни слот машини

Други ротативки от Leander Games