Sizzling Hot Deluxe

Sizzling Hot Deluxe


Оценка от Grisio VIP Club Novomatic
Играй Sizzling Hot Deluxe безплатно
Безплатната игра е временно недостъпна. Моля, опитайте по-късно или играйте на .
Автор: Novomatic
Тема: Ретро слот машина
Дата на пускане: 2010
Барабани: 5 барабана, 3 реда
Печеливши линии: 5
Връща на играча (RTP): 95.66%
Волатилност: Ниска/Средна
Мобилна версия: Да
Други функции на играта: Скетър символ

Разработчиците на онлайн игрални машини обикновено акцентират върху носталгичната вълна, когато създават ретро или класически слот машина. По-възрастните играчи ще си спомнят миналите времена, когато са играли, време без интернет и така може да издържат по-дълго, като играят парчета като тези. Ще признаем, че въпреки че познаваме добре легендарната слот машина Sizzling Hot, когато включихме нейната версия Deluxe и започнахме да пишем това ревю, тя събуди някои спомени в нас.

Удар по вашата носталгична струна

Но ще я удари, независимо дали искате или не. Носталгичният връх е копеле и ние сме станали жертва на него. Sizzling Hot Deluxe е традиционна слот машина по учебник. Novomatic, които го създадоха, знаеха много добре какво правят и къде трябва да ударят добре познатият играч, за да го накара да прекара наистина дълго време на тази доста примитивна машина.

Дори визуализациите ясно се отнасят до нейните офлайн начала. Проста графика, няколко цвята и звуци като от началото на 90-те бързо ще ви привлекат в играта. И ако си спомняте как хвърлихте първата монета в онази вълшебна мигаща кутия в ъгъла на кръчма или как спечелихте малко екстра пари за друга бира, вие сте закачени. Това беше нашето начало на хазартните игри.

Модерни слот елементи и много малко бонуси

За разлика от тези минали игри, Sizzling Hot предлага още няколко модерни функции. Играете на 5 барабана, три реда и 5 фиксирани печеливши линии. Получавате печалби за 2 символа (само в един случай) и до 5 свързани символа, където печелившата комбинация трябва да започне на първият барабан вляво.

Малкото разнообразие от бонуси е малко срамно. Или по-скоро бонус, защото има само един - Скетър символът. Разликата между него и останалите символи обаче е, че той ще изплати печалба според таблицата с печалбите, дори ако не е свързан един с друга в печеливша линия. Просто казано, просто се нуждаете от звездата, която е Скетър, да се появи 3 пъти където и да е на барабаните и печалбата е ваша. Въпреки това не ни хареса твърде много, макар и да разбираме, че ретрото трябва да бъде ретро.

Да се пробва Sizzling Hot Deluxe си струва

Определено ще ви препоръчаме да изпробвате играта Sizzling Hot Deluxe поне безплатно. Понякога е наистина добре и почти е необходимо да видим каква е била играта преди. Не само ще оцените днешното разнообразие от слотове, но и гореспоменатата носталгия не е лоша. В крайна сметка Sizzling Hot от Novomatic е наистина легендарен слот, който е вдъхновил много други подобни игри.

Класически слот машини

Други ротативки от Novomatic