Dolphin’s Pearl Deluxe

Dolphin’s Pearl Deluxe


Оценка от Grisio VIP Club Novomatic
Играй Dolphin’s Pearl Deluxe безплатно
Безплатната игра е временно недостъпна. Моля, опитайте по-късно или играйте на .
Тип ротативка Видео ротативка
Съотношение между ширина и височина 4:3
Тип барабани Въртящи се барабани
Барабани 5 барабана, 10 линии на залагане
Съотношение на печалба 96,18%
Минимален залог 0,40€
Максимален залог 100€
Символ Wild Символ Dolphin; той се показва във всички полета и умножава печалбите по 2
Бонус игра 15 завъртания с печалби, умножени по 3
Умножение на печалба Класически хазарт червено-черно

Подобно на много популярни ротативки, Dolphins Pearl на Novomatic Games спечели популярност първоначално в реалните казина и едва след това навлезе в света на онлайн казината. Днес, възможност да се наслаждават на играта имат и онлайн играчите в цял свят, най-вече в Европа.

Видео ротативката Dolphin’s Pearl Deluxe като цяло принадлежи към семейството на ротативката Lucky Lady’s Charm на същия производител. Тъй като Lucky Lady‘s Charm беше една от най-успешните ротативки на Novomatic, вероятно разработчиците са решили да се придържат към това, което работи, и са променили единствено графичния дизайн. И вероятно именно по този начин са се появили ротативките Dolphin’s Pearl. Тази видео ротативка с 5 барабана с 10 печеливши линии вече не е сред най-модерните. Тя е с опростени графики, а звуците ѝ също не са на високо ниво. Но ако сте опитен играч и бихте оценили потенциала и коефициентите на печалби на по-старите ротативки без най-модерните графични елементи, то Dolphins Pearl Deluxe може да се похвали с няколко скрити изненади.

Комбинация от символи в Dolphins Pearl Deluxe може да умножи Вашия залог от 25 до 100 пъти, а символът Wild (който изглежда като делфин) може да го умножи по още 2. През по-голямата част от времето обаче получавате по-малки печалби, с които можете да се опитате да получите символи 3 перли. Те стартират най-доброто, което ротативката може да предложи – бонус игра.

Бонус игра на Dolphin’s Pearl Deluxe

Бонус играта може да продължи между 200 и 300 завъртания, ако успеете да откриете поне 3 перли, които дават 15 безплатни завъртания. Но в този момент печалбите се умножават по три, което означава, че бонус играта може да окаже огромно въздействие върху Вашия бюджет. Бонус играта на Dolphin’s Pearl Deluxe не е така вълнуваща като разпръскващите се символи в Book of Ra Deluxe, но това само променя акцента върху очакването и напрежението от печалбата.

Нашият съвет за ротативката Dolphin’s Pearl

Винаги играйте отговорно и внимавайте с примамливите печалби, предлагани от функция Gamble. Може да се изкушите да я пробвате винаги и да удвоите печалбата си. Но ако решите да заложите на черно или червено, не се опитвайте да тествате късмета си повече от веднъж или два пъти поред. Шансовете не са на Ваша страна.

Слотове със подводна тематика

Други ротативки от Novomatic