Immortal Romance

Immortal Romance


Оценка от Grisio VIP Club Microgaming

Съвременните вампири наистина надминаха класическите, а онлайн слот машината наречена Immortal Romance (Безсмъртен Романс) от Microgaming, е още едно доказателство за този факт. Ако погледнете годината на създаването и (2011 г.), вероятно няма да се изненадате, че вместо литри кръв по-скоро ще бъдете посрещнати с литри восък за коса, докато играете. Но стига сме плакали за потомците на Дракула, да преминем към самата игра.

Топ-визуални ефекти с акцент върху детайлите

Immortal Romance (Безсмъртен Романс) ще ви очарова със своите визуални ефекти още на пръв поглед. Графиката има готически стил и е ясно, че Microgaming е свършила добра работа на този фронт. Същото важи и за аудиото. Централната мелодия се вписва в играта, а другите звуци също ще предизвикат точно атмосферата, която бихте очаквали от романтика ужас. Между другото, фокусът върху детайлите се вижда най-вече в кратката история за всеки от 4-те героя, които ще срещнете в играта.

В основата си Безсмъртен Романс има 5 барабана и до 243 начина, които могат да ви донесат печалба. Както и при други слот машини, тук вашата задача е също така да закачите колкото се може повече печеливши символи. За печалба се изискват 3 последователни печеливши символа, които започват от най-левият барабан. С други думи, играта се основава на прости и проверени във времето принципи.

Сочни бонуси с малко кръв

Самото въртене на барабаните обаче бързо ще отегчи днешните играч, и ето защо Microgaming са обърнали внимание също и на бонус игрите. И въпреки че те не са твърде оригинални, техният дизайн е с доста въображение.

Както и в други игри, Уайлд бонусът присъства и служи като базова линия. Логото на Безсмъртен Романс може да замени всеки друг символ на дъската (с изключение на Скетър символите), което ви позволява да създавате печеливши комбинации дори и на места, където иначе липсва символ. Уайлд желание тогава представлява разширение на Уайлд символа, който се активира на случаен принцип. Ако това се случи, 1 до 5 барабаните ще се превърнат в Уайлд барабани, докато се въртят; тези барабани винаги действат като уайлд карта.

Въпреки това, Скетър символът има по-голямо влияние върху бонусите. Той дава малък бонус към печалбата ви, когато е показан два пъти на полето, но истинската му сила се показва, когато се появи три пъти или повече. Това ще стартира бонус игра, наречена Камарата на врътките - и там започва истинското забавление.

Специален екран ще ви помоли да изберете един от четирите героя. Но избирайте внимателно, тъй като изборът не е просто козметичен. Всеки герой има свои собствени бонуси, така че помислете внимателно какво искате. Някои онлайн казина освен това ограничават избора ви на герои въз основа на броя пъти, които сте влезли в бонус играта, и първият път, когато достигнете бонуса, автоматично ще получите първият герой: Амбър.

Както споменахме по-горе, всеки герой предлага различен бонус. Предлагаме ви преглед по-долу:

Амбър

10 безплатни врътки, по време на които всяка ваша печалба се умножава x5. Още врътки може да се спечелят по време на тези безплатни врътки.

Трой

15 безплатни врътки. Ако спечелите (но най-много 6 пъти), прилепите влизат в игралното поле и случайно променят един от символите в Уайлд символ, който освен това ще умножи печалбата ви по x2 или x3. Появата на прилепи е случайна.

Майкъл

20 безплатни врътки. Ако спечелите по време на безплатните врътки, след получаване на печалбата ви печелившите символи падат от полето и се заменят с нови, които могат отново да създадат нови печеливши комбинации. Всяка такава смяна увеличава печелившия множител с максимум 5 пъти по първоначалната печалба.

Сара

25 безплатни врътки. По време на тези безплатни врътки, Уайлд Вайн символа може да се появи случайно на третия барабан. В допълнение към работа като Уайлд символ, той може също да трансформира от 1 до 14 други символа в Уайлд символи. Въпреки това, броят на трансформираните символи е произволен във всеки кръг.

Играйте Безсмъртен Романс слот машината безплатно

Immortal Romance (Безсмъртен Романс) нлайн слот машина с нейните визуализации има богато съдържание и гарантира, че няма да ви омръзне докато играете. И така, въпреки първоначалния ни скептицизъм, ние всъщност можем да я препоръчаме - дори на тези, които иначе изобщо не се интересуват от вампири. Въпреки това, ние със сигурност препоръчваме да се опитате да играете Immortal Romance слот машината безплатно като за начало.

Ще откриете казино игрите на Microgaming в тези казина:

bwin Начален бонус: 400 BGN Играйте и спечелете

Приказки слот машини

Други ротативки от Microgaming