Big Bad Wolf

Big Bad Wolf


Оценка от Grisio VIP Club Quickspin
Играйте ротативки Big Bad Wolf за реални пари в казино bwin.
Играйте и спечелете
Вид на играта Видео ротативка
Съотношение между ширина и височина 16:9 (широкоекранна)
Тип барабани Въртящи се барабани
Барабани 5 барабана, 3 реда, 25 линии на залагане
Възвращаемост за играча 97.35%
Мин. залог 0,25€
Макс. залог 125€
Други характеристики на играта Безплатни завъртания, замествания на Wild символи, символи Scatter, каскадни барабани

Имало едно време три малки прасенца, които решили да си построят собствени къщички. И тогава дошъл един голям лош вълк, за да ги изяде! Каква ли ще бъде съдбата им? Това зависи от Вас и Вашия късмет.

Изглежда момчетата от Quickspin са чели приказки за лека нощ на децата си и са решили да развият любимата си приказка в нова видео ротативка – най-новата им, Big Bad Wolf.

Това е класическа ротативка с 5 барабана и с 25 печеливши линии. Но не е правилно да я наричаме класическа, защото Big Bad Wolf следва свой собствен ход и освен това го прави добре.

Ще бъдете очаровани от пръв поглед от красивите графики в приятни пастелни цветове и многобройните специални ефекти. В еднообразния свят на ротативките, игривите барабани с вълка и прасенцата наистина правят нещата по-пикантни.

Със сигурност обаче играчите ще се зарадват не само на графиките. Една чудесна функция, която рядко се наблюдава в други игри, е "падащият барабан". Това означава, че когато завъртите печеливша комбинация, тези специални полета се разбиват и изчезват. Те се сменят веднага с напълно нови барабани, които се появяват на тяхно място, и ако те са подходящи за комбинацията, това може да осигури допълнителна кумулативна печалба.

Освен останалите бонуси, ще откриете, разбира се, класическите любими опции, като безплатни завъртания, Wild бонуси, Scatter бонуси и допълнително "издишване за издухване на къщичките", което може също да промени барабаните в даден ред, като така Ви дава шанс да спечелите дори след почти безнадеждно завъртане.

Тази приятна игра е гарнирана с отлични звукови ефекти, които усилват изненадващото отлично впечатление от играта. Няма как да не го кажем – трябва да проверите тази нова игра. Определено ще се хванете, че се усмихвате, дори и да не сте в поредица от печалби.

Приказки слот машини

Други ротативки от Quickspin