Джими Хендрикс

Джими Хендрикс


Оценка от Grisio VIP Club NetEnt

Серията слот машини с музикални легенди разделя играчите на такива, които са абсолютно впечатлени от тях и такива, които не ги интересуват въобще. Ние сме от тези някъде по средата,и ето защо ние разглеждаме Джими Хендрикс онлайн машина със чисто съзнание.

За начало, можем да кажем, че не сме разочаровани. NETENT са успели да трансформират една добра част от гения на Хендрикс в тази виртуална машина и въртенето на барабаните с музиката на неговата уникална китара със сигурност ще ви хареса. Няма да отнеме много време и вие също ще почнете да клатите глава в ритъма наслаждавайки се на качествена музика.

Върнете се във времената на „флауър-пауър“ децата

NETENT са били внимателни да не позволят музиката да отнеме цялото внимание и така освен впечатляващите соло на китара, вие може да оцените творчеството, и ръчно изрисуваните графики, които точно рефлектират времето когато Джими Хендрикс е писал песни. Разбира се, ние говорим със силни препратки за Хипарските движение и „флауър-пауър“ децата.

Игровата страна на страната не е пострадала по никакъв начин. Както обичайно в тези музикални слот машини, освен класическите игрални опции, те добавят прилична дузина от бонуси и специални функции. От една стандартна 5-барабана слот машина с 3 реда и 20 фиксирани заложни линии е създаден един оригинален продукт пълен с творчески идеи.

Уайлд символът също не липсва тук. Също като при другите онлайн слот машини, той заменя липсващите символи в печеливши линии и може да спечели за вас вашата първоначална игрова стратегия. Това е хубаво, но по-интересни са другите бонус функции на слот машината..

Оригинални бонуси от Хендрикс, господарят

За да стартиратеe Purple Haze режим, вие трябва да завъртитеPurple Haze символът на първият барабан от ляво. Ако успеете да го направите, тогава обикновените 10, J, Q, K, и A символи се превръщат в Уайлд символи за следващата врътка.

Червена Китара Ре-Спин е малко по-сложен. За да го активирате, вие трябва да завъртите минимум от 4 Червени Китари символи на барабаните. Ако това се случи, барабаните ще направят още една врътка и така ще ви дадат още един шанс за да направите печеливша комбинация.

Най-много бяхме заинтригувани от Пик и Клик бонуса. Той се активира с поне 3 Скетър символа присъстващи на барабани 3, 4 и 5. Играта тогава се прехвърля към един специален екран, където кликайки на говорителят се отварят различни символи. В случай, че отворите 3 идентични, вие получавате съответната печалба.

В тази мини игра, вие може да спечелите 4 вида награди. Кеш награда и 3 вида от врътки: The Crosstown Traffic Безплатни врътки, Purple Haze Безплатни врътки и the Little Wings Безплатни врътки.

Ако изтеглите кеш наградата, вашият първоначален залог ще се умножи по случайна сума в обхват от 8 до 30 пъти. Вие може да спечелите доста добри пари. С Crosstown Traffic Spins, вие получавате 6 безплатни врътки. Докато играете безплатно, определени барабани са напълно покрити с Уайлд символи. Така по-лесно може да спечелите награди.

Ние вече обсъдихме Purple Haze и Purple Haze Безплатни врътки. Това е една добавка, в която вие може да спечелите от 6 до 12 безплатни врътки. По време на, които 10, J, Q, K, и A символи отново се превръщат на Уайлд символи. Подобно на Little Wing Безплатни врътки, но този път по време на от 6 до 12 безплатни врътки, Уайлд символите на случаен принцип се появяват на барабаните, като те винаги са минимум 3 до максимум 5 Уайлд символа показани.

Пробвайте Джими Хендрикс слот машината безплатно

Може би тя изглежда сложна и неясна на пръв поглед, но не е така. Тя е забавна и цялата игра с нейната страхотна музика бързо ще ви влезе под кожата. Ние препоръчваме Джими Хендрикс слот машината на всички играчи, които не са напълно начинаещи в играта на онлайн слот машини. Ако наистина сте заинтересуван от Джими Хендрикс слота, пробвайте я безплатно просто за забавление. Няма да откриете по-добър начин за да се запознаете с такава сложна слот машина. Всичко, което е необходимо за да я разучите без риск, който няма да ви струва и цент. Струва си. Пожелаваме ви приятна игра и слушане.

Ще откриете казино игрите на NetEnt в тези казина:

Betano Начален бонус: 1200 BGN Играйте и спечелете

Музикални слотове

Други ротативки от NetEnt