Моторхед

Моторхед


Оценка от Grisio VIP Club NetEnt

Ако сте от старата школа и вашата житейска философия е секс, наркотици и рокендрол (и хазарт, разбира се), онлайн слот машината Моторхед ще бъде много близо до вашата кръвна група. Мислете за нея, като за групата Моторхед, която дори след смъртта на фронтмена си Леми Килмистър остава безсмъртна легенда на хард-рока, метъла и рока.

Моторхед е име и NETENT може да направи математика наистина добре, за да реши на коя група да посвети друга от своите слот машини. След играта слот машината Гънс енд Роузес и играта Джими Хендрикс, имаме трета машина тук, която не само ще гали страстта ви към игрите, но и тъпанчетата ви. Това е, ако се решите да смените популярните днешни пискащи поп момчета с някои по-хард тонове.

Ето как звучи и изглежда следващото ниво

Ако крещите да, тогава добре дошли в света, където не е трудно да се чуят груби думи и където е малко силно. Моторхед видео слот машина е точно както си я представяте - силна, мигаща и наистина остра. Визуалните изображения, както обикновено при онлайн слот машини NETENT, са на топ ниво. Освен най-добрите графики, които, разбира се, доминират с логото на емблематичната група, вие ще бъдете доволни от възхитителния саундтрак на най-големите хитове на Моторхед. Можете да сте сигурни, че в хазарта няма много по-добри неща от това да въртите барабаните и да печелите със звука на емблематичната Ace of Spades.

Но нека да видим фактите, Моторхед е онлайн слот машина с 5 барабана, с 76 фиксирани линии и неравномерен брой редове. Това означава, че първите две барабани отляво имат 3 реда, другите два имат 4 реда, а най-десният барабан има до пет реда. Не е необходимо да усложнявате нещата, целта ви все пак е да направите печеливша комбинация, с колкото се може повче идентични символи, които следват един след друг отляво надясно.

Самото въртене в тази игра е доста забавно благодарение на неравномерния брой редове, но истинският екшън започва, когато смесите бонуси в играта. И има много подготвени. Случайни, а също и такива, за които трябва да се борите.

Бонуси с вкус на метал

Солидна основа във видео слот машината Моторхед са символите Уайлд и Скетър. Символът Уайлд работи като жокер и може да замени всички от класическитесимволи, които липсват в печелившата линия. Символът Скетър има различен подход. Показва се само на барабани 3, 4 и 5. Ако успеете да го покажете 3 пъти на барабаните, получавате 10 безплатни врътки. Освен това е чудесно, че по време на безплатните врътки всички други бонус функции са активни. Следователно можете да спечелите доста приятни суми.

Другите бонус функции са Mystery Reel и Bomber. Mystery Reel е функция, която е активна при всяка игра. С всяко завъртане, един барабан се маркира като Mystery Reel. Това означава, че върху него има тайнствени символи, които, когато са показани на спрените барабани, преминават към един от класическите символи. Най-често има само един мистериозен барабан, но може да се случи така, че всички налични барабани да са мистериозни барабани.

Втората бонус функция е функцията Bomber, която също работи със загадъчни символи. Тя се активира на случаен принцип по време на игра, винаги преди завъртане на барабаните. По време на този специален режим на барабаните започват да се появяват случайни струпвания от мистериозни символи, така наречените бомби. По време на функцията Bomber ще се появят минимум 10 мистериозни символа на барабаните. Те ще останат на игралното поле след спирането на барабаните и могат да преминат към класически символи и да създадат печеливши комбинации. По отношение на бонусите, трябва да добавим, че при активирането им ще започнат наистина страхотни визуални ефекти, които може да са по-добри от самите печалби. Наистина им се насладихме.

Моторхед е слот машина, на която трябва да играете - дори безплатно

Всъщност харесахме самата идея. Видео слот машината Motörhead е страхотно забавление за дълга нощ, когато искате да върви и слушате бърза музика. Със сигурност ще закипи кръвта във вените ви. Ако решите да изпробвате тази легална форма на допинг, препоръчваме на по-малко опитни играчи първо да изпробват Видео слот машината Моторхед безплатно. Запознаването с играта няма да ви струва пари. И ако се качите на една и съща вълна с Леми и неговата група, нищо няма да ви попречи да се опитате да изтръскате малко пари от тях. Стискаме палци.

Ще откриете казино игрите на NetEnt в тези казина:

Betano Начален бонус: 1200 BGN Играйте и спечелете

Музикални слотове

Други ротативки от NetEnt