Неон Стакс

Неон Стакс


Оценка от Grisio VIP Club NetEnt
Автор: NetEnt
Тема: Ретро
Барабани: 5 барабана, 4 реда
Печеливши линии: 40
Връща на играча (RTP): 96,9%
Летливост: Ниско/Средно
Мобилна версия: Да
Други функции на играта: Уайлд символ, Скетър символ, безплатни врътки, SuperStaxx функция

Игра насочена към старите играчи

Ако случайно сте част от по-старото поколение ентусиасти на слот машини (без обида имаме предвид), тогава определено не трябва да игнорирате тази игра. Неон Стакс е създаден именно за играчи, които обичат да се връщат назад във времето, например към 80-те.

Играта е част от портфолиото на NetEnt - компания, която няма нужда от въведение тук, тъй като е сред световните лидери в областта на онлайн хазарта. Влезте във футуристичен град, пълен с небостъргачи, облечени в неоново розово и синьо. Град, в който генетично модифицираните хищници се скитат свободно - лъвове, тигри, орли и змии.

Когато за първи път видяхме Неон Стакс, това ни напомни за популярния Starburst - слот машина, за която със сигурност трябва да сте чували. Играта се състои от 40 печеливши линии, по-специално благодарение на уникалната си настройка от 5 барабана и 4 реда; това логично води до множество начини за постигане на печалба. Ако вече не сте доволни от обичайните слотове 5x3, определено трябва да завъртите Неон Стакс.

Всички обичат бонуси

Играта на Неон Стакс е приятно допълнена от изключително атрактивни бонуси. Те включват Уайлд символ, който може да замени липсващите символи в потенциални печеливши комбинации. В допълнение, барабаните му включват и Скетър символ. Ако се появи 3 пъти на барабаните ви, ще бъдете възнаградени с 10 безплатни врътки; 4 Скетъра след това дават 15 и 5 Скетъра 20 безплатни врътки. За да бъдем честни, не успяхме да получим безплатни врътки по този начин. Но може би вие ще получите тонове, кой знае.

Неон Стакс има и още една интересна функция, която ви позволява да увеличите печалбите си - функцията SuperStaxx. Тази уникална функция гарантирано ще повиши сърдечната ви дейност. Това е набор от еднакви, вертикално подредени символи, които покриват целият барабан. Ако ги получите след завъртането си, те ще дадат добре дошъл тласък на вашия акаунт.

Когато играете, можете също да активирате лента, показваща статистиката ви; те показват броя врътки, текущия RTP и общия успех на вашия геймплей. Налична е и възможността за (повторно) завъртане на барабаните автоматично.

Неон Стакс е налична и безплатно

Неон Стакс изобщо не ни отегчи и всъщност установихме, че е точно това, което търсихме. Всъщност обикновено сме щастливи да погледнем назад няколко десетилетия в миналото и носталгично си спомняме за нашето начало и първия контакт със слот машини. Ако сте същата лодка, тогава вярваме, че трябва да изпробвате Неон Стакс. Не е необходимо да се занимавате с всички големи ноти, ако не искате - можете също да го играете само за забавление.

Ще откриете казино игрите на NetEnt в тези казина:

Betano Начален бонус: 1200 BGN Играйте и спечелете

Класически слот машини

Други ротативки от NetEnt