Ротативка с режим мултиплеър

Ротативка с режим мултиплеър

2014-10-26 10:41:19 -

Може да не се съгласите, като кажете, че от известно време казината предлагат турнири за обикновени ротативки. Mултиплеър режимът, обаче, няма нищо общо с турнирите. Турнирите не събират играчите заедно в истинския смисъл. На турнирите участниците играят един срещу друг и само най-добрият печели наградата.

Екипните мултиплеър игри по Интернет може да са били вдъхновение (като например World of Tanks), където група играчи си сътрудничат за постигане на обща цел. Същият принцип стои и в основата на мултиплеър онлайн ротативките. Играчът има възможност да създаде виртуална зала и да покани свои приятели и други играчи. Участниците в една виртуална зала играят на една и съща мултиплеър ротативка. Освен че си приказват, те участват и в постигането на целта - разбиване на джакпота и голяма печалба в бонус завъртания. Когато един от тях успее да спечели безплатно завъртане, всички останали играчи в залата автоматично получават безплатни завъртания. Когато един от тях успее да отключи бонусна игра, тя автоматично се отключва и за всички други играчи в залата.

Освен забавление, този вид игра създава и поддържа отношения между играчите. Ето защо онлайн ротативките са си спечелили прозвището „социални ротативки”. Най-известните мултиплеър ротативки са ротативки на Microgaming:

  • Multiplayer Playboy Slot
  • Wheel of Wealth
  • Isis Multiplayer
Опитайте любими игри безплатно
100 Burning Hot Слот машина Amusnet Играйте
40 Super Hot Слот машина Amusnet Играйте
9k Йети Слот машина Yggdrasil Играйте