Функцията Автоигра - повече щети, отколкото помощ?

Функцията Автоигра - повече щети, отколкото помощ?

2019-08-15 23:25:06 -

Всеки играч в казино има свой собствен стил, който му подхожда най-добре. Някои предпочитат по-бързи игри, докато други обичат да изпитват всеки малък детайл и функция на играта. Тези, които обичат бързите игри, със сигурност са попаднали на функцията Автоигра и много от тях също често я използват. Но наистина ли е добра идея?

Какво е Автоигра?

Автоигра е функция, която завърта барабаните автоматично, в днешно време се предлага в почти всички слот машини. Няма значение дали предпочитате приключенски, страшни или плодови тематични слотове, можете значително да ускорите игрите си с помощта на тази функция.

Използването му е просто - просто активирайте бутона за автоматично игра, разположен директно на екрана на играта. Изберете броя завъртания, които искате да направите автоматично. След това системата ще върти барабаните от ваше име, което означава, че няма да е необходимо да кликвате отделно за всяко завъртане. Автоматичната игра може да бъде спряна и рестартирана по всяко време, а залозите са същите като при ръчно игра.

Предимства при използването на функцията Автоигра:

  1. По-бърз геймплей.
  2. Комфорт - играчите не трябва да натискат ръчно, за всяко завъртане.
  3. Играта може да се играе, дори ако физически не гледате телефона или компютъра си.
  4. Залозите остават същите.

На пръв поглед може да изглежда, че Автоигра е страхотно нещо. Има обаче ситуации, когато тази функция може да причини повече вреда, отколкото полза.

Кога да избегнем ползването на Автоигра?

1. Имате ограничен бюджет или нямате финансови лимити

Ако имате по-малък бюджет и/или нямате ограничения за хазарт, автоматичното игра може да доведе до огромни проблеми. Всъщност, той може бързо да източи сметката ви за хазарт, особено когато не обръщате внимание.

Автоигра не мисли като човек, а просто играе завъртанията, както му е казано - това означава, че не може внезапно да реши, че е време да спрете или да преминете към друга игра. Не забравяйте, че не всеки ден е късметлийски и ако не успеете дори след няколко опита и не забележите, бюджетът ви може да изчезне по-бързо, отколкото си мислите.

Като пример, да кажем, че имате дневен бюджет за хазарт от 100 EUR. Вие задавате залога на 5 EUR. Сега Автоигра ще стартира независимо от резултата. Така че ако загубите за 20 завъртания, нямате пари - това е всичко.

Когато кликвате ръчно, вие запазвате по-добро проследяване и контрол на играта и имате по-голяма възможност да решите дали да спрете или, например, да преминете към друга игра, ако залозите се обърнат срещу вас.

2. Ако ударите голяма печалба

Ако ударите голяма печалба по време на Автоигра, спрете и направете кратка почивка. Решението как да продължите сега, когато спечелите, не трябва да се взема под натиск или под влияние на емоции.

След като спрете Автоигра, поемете дълбоко въздух, оставете положителните емоции да се успокоят малко и може би отидете на кратка разходка или кажете на семейството си за добрите новини.

3. Ако искате да се насладите на играта докрай и/или изпробвате нейните печеливши опции

Автоигра ще ускори играта, което може да повлияе положително на вашите времеви ограничения. Но това важи особено за новите игри, това също означава, че може да нямате достатъчно време, за да видите всичко, което се случва, и да се насладите напълно на всички индивидуални функции на играта.

Автоигра и безплатни игри

Можете също така да опитате Автоигра в безплатни игри, дори преди да започнете да играете с истински пари. Автоматичната игра е лесна за настройка и ви позволява да гледате играта, без да харчите пари. След това можете бързо да решите дали дадена игра си струва времето и ако да, започнете да играете с реални пари.

Във всеки случай, ако решите да използвате Автоигра при игра с реални пари, препоръчваме да спазвате тези правила:

  1. Не позволявайте на играта да върви без надзор за по-дълги периоди от време.
  2. Ако средствата във вашата хазартна сметка започнат да намаляват по-бързо от очакваното, спрете автоматичната игра.
  3. Имайте план за случая когато спечелите.

Автоигра може да бъде интересна функция, но само докато действате като отговорен играч. Късмет!

Опитайте любими игри безплатно
100 Burning Hot Слот машина Amusnet Играйте
40 Super Hot Слот машина Amusnet Играйте
9k Йети Слот машина Yggdrasil Играйте