Как да играете на ротативки - съвети и трикове

Как да играете на ротативки - съвети и трикове

2015-05-08 18:02:46 - Braňo "Ace"

Много хора, включително тези, които в действителност са наясно, ще се опитват да Ви убеждават, че играта на ротативки е винаги губеща ситуация. Не се обезкуражавайте. Това изобщо не е вярно! Със сигурност е малко по-трудно отколкото при останалите игри в казината, но ако наистина го желаете, можете да спечелите страхотни печалби! Има дори играчи които дълго време се задържат с положителен баланс.

А когато можете да спечелите от играта на ротативки, чувството е просто прекрасно, тъй като динамиката и адреналинът правят изживяването Ви по-интензивно.

Разбира се, че е необходимо да спечелите нещо. Самоконтролът и подготовката са от ключово значение. Нямате нужда от магическа стратегия за игра. Важно е да знаете как да играете и как да не бъдете на червено. Има няколко трика, за да го постигнете. Ето ги:

1. Първо играйте безплатно

В началото играта е странна, нали? Да, но си отбележете нашите думи! Първо изпробвайте играта. Всички добри казина ще Ви дадат възможност да играете на безплатни версии на най-добрите им игри - просто за развлечение. При тези игри не можете да осребрите печалбите, но тук е по-важно да се научите как да играете на конкретна игра. Това ще Ви даде възможност да разберете правилата и така няма да загубите пари поради неразумни решения. Научете се как да играете всяка игра - дори да Ви изглежда подобна на предишните игри.

2. Шанс - изплащане на суми

95% - това е числото, което трябва да Ви интересува, преди да седнете виртуално пред някоя ротативка. Шансът, разбира се, е това, което имаме предвид с това число. Всичко под тази цифра трябва да Ви държи на разстояние; не се изкушавайте дори и от високите бонуси. Рационалните решения са безценни.

3. Прогресивни джакпоти на ротативки

Ако сте открили игра, която Ви интересува и шансовете в нея също са добри, играйте там, където има прогресивни джакпоти. Това означава взаимна свързаност на повече ротативки, следователно джакпотът се увеличава по-бързо. Имайте предвид, обаче, че ако не заложите нищо, не печелите нищо. По-високите залози водят до по-голям шанс да ударите джакпота. А ако сте роден под щастлива звезда, можете да спечелите дори и с по-ниски залози, въпреки че това е много малко вероятно.

4. Лимити

Поставете си лимит каква сума на ден можете да вложите в играта, какъв е Вашият таван. Играйте на трезва глава, мислете и бъдете непреклонни спрямо себе си. С тяхната динамика и скорост, ротативките са способни да Ви накарат да забравите за реалността. Не ставайте жертва на изкусителната им сила. Ако не се справяте добре и изхарчите всичките Ви пари, починете си и оставете нещата така. Шансът да спечелите ще е на Ваша страна в друг ден.

5. Опитайте се да не се стремите веднага да спечелите парите, които сте изгубили

Това е силно свързано с т.4. Абсолютно никога, и под никога наистина имаме предвид никога, не се опитвайте да си върнете парите от лимита още в същия ден. Така можете да попаднете в порочен кръг без връщане назад; накрая ще разберете, че загубата Ви е катастрофална. Всеки победител трябва първо да загуби и да се поучи от това. Съдбата ще бъде благосклонна и към Вас, но не се опитвайте да я преследвате, ако тя Ви избягва.

6. Използвайте всички предлагани бонуси.

Влагайте всичките Ви пари само когато е необходимо. Опитайте се да получите възможно най-много от бонуси, които Ви предлагат казината. Не се колебайте да сменяте казината, за да получите начални бонуси. Бонусите за лоялност също са привлекателни; постигането им обаче е по-трудно за средностатистическия играч. По-лесно е да получите начален бонус. Опитайте! Следете всички промоции, които се предлагат редовно от казината. Бъдете наясно какво се случва около Вас! Тегленето на жребий, състезанията и безплатните завъртания са Вашия шанс да отбележите победа.

7. Обърнете внимание на „топлите“ и „студените“ ротативки

Следвайте иконите за „топли“ и „студени“ ротативки на нашата интернет страница. Те ще Ви кажат дали дадена ротативка е изплатила голяма („Топла“) или по-малка („Студена“) сума пари. Обикновено е по-удобно да се опитате да играете на „Топлите“ машини и да се опитате да се възползвате от техния „прилив на щедрост“. Някои играчи обаче са се специализирали в „Студените“ ротативки и вярват, че именно те ще вземат пари от тях. Изборът на стратегия зависи от Вас.

8. Гледайте на ротативките като на развлечение

Това е игра. Нищо повече. Не планирайте да играете на ротативки „на пълен работен ден“, за да си осигурите редовни доходи. Ротативките не работят по този начин. Възможно е да се задържите с положителен баланс, когато залагате, до по-малка степен в едно казино - това е възможно. Статистиката обаче казва друго за ротативките. Следователно, не е добра идея да очаквате чудеса от тях. Всичко е предимно късмет и не оставяйте никой да Ви твърди, че не е така.

Опитайте любими игри безплатно
100 Burning Hot Слот машина Amusnet Играйте
40 Super Hot Слот машина Amusnet Играйте
9k Йети Слот машина Yggdrasil Играйте