Какво представлява функцията Облог

Какво представлява функцията Облог

2019-06-18 17:28:00 - Braňo "Ace"

Облог, често наричан също риск, е функция, която се предлага от повечето слот машини и която може най-малко да удвои печалбата ви. И ако имате късмет, печалбите ви могат да отидат в напълно ново измерение. В същото време идеята зад нея е много проста.

Как да стартираме функцията облог в онлайн слот машините?

Основната предпоставка за достъп до функцията облог е спечелване на поне една печеливша линия. След това играта предлага опцията за незабавно добавяне на печалбата към сметката ви. Но ако чувствате, че печалбата ви е твърде малка или просто искате да я увеличите, тогава малкият дявол, който винаги седи до главата ви, със сигурност ще ти прошепне в ухото: „кликни върху бутона за облог.“

Принципите и различните алтернативи на функцията облог

Освен ако не устоите на това желание, вие ще бъдете отведени в отделна мини игра. Разбира се, самата игра се различава от слот машина до слот машина, но принципът е винаги един и същ. В повечето случаи виждате тесте от карти и трябва да изберете една от двете опции. Най-често избирате един цвят от два (черен или червен). След като направите своя избор, ще видите най-горната карта от тестето - ако има същия цвят като този, който сте избрали, вашата награда се удвоява. Но ако не спечелите залога, губите всичко, което сте спечелили .

Някои онлайн слот машини ще ви позволят да удвоите своята печалба само веднъж, докато други ще ви позволят да я удвоите няколко пъти, докато достигнете предварително определен лимит. Но винаги има риск, че всяка игра ще завърши с загуба на цялата ви печалба. Или, почти винаги. Някои слот машини могат да ви позволят да приберете половината от печалбата си и да я запазите безопасно - което означава, че няма да я загубите.

Както споменахме по-горе, функцията облог може да се основава на няколко принципа. Вместо цвят може да бъдете помолени да изберете един от два символа, по-висока / по-ниска стойност на картата и така нататък. И всъщност играта изобщо не е задължителна. Някои слот игри вместо това предлагат хвърляне на монета и ви карат да изберете ези или тура. По-новите игри понякога предлагат и вид "колело на късмета". То съдържа полета, които имат полета печели, губи, а някои дори имат версии с поле “банка”, което ви позволява да приберете цялата печалба или половината (в зависимост от слот машината). Друга много популярна алтернатива сред играчите е използването на режим облог, който ви позволява да играете кликни и избери бонус мини игра, където целта ви е да намерите картинка, която представлява умножаване на вашата победа – и все пак вие може да приключите и със загуба на вашата печалба.

Да рискувам, или винаги да взимам сигурната печалба?

Ние със сигурност препоръчваме да изпробвате функцията облог поне веднъж. Не е нужно да рискувате твърде често - просто я използвайте, когато вашата печалба е малка, и с малко късмет ще добавите хубава добавка към вашата банка. Може да си струва - ще видите.

Опитайте любими игри безплатно
100 Burning Hot Слот машина Amusnet Играйте
40 Super Hot Слот машина Amusnet Играйте
9k Йети Слот машина Yggdrasil Играйте